DIGLA KREDIT ZBOG "GAĆICA": Goga Sekulić morala da proda automobil da bi platila dugove za album

Novosti online

13. 06. 2021. u 20:57

GOGA Sekulić, popularna domaća pevačica otkrila je i da nije svim pevačima baš lako da dođu do novca i da je u više navrata morala da se zajmi da bi objavila album.

ДИГЛА КРЕДИТ ЗБОГ ГАЋИЦА: Гога Секулић морала да прода аутомобил да би платила дугове за албум

Foto ATA Images

- Za album "Gaćice" morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro odplatila, jer sam imala i kredit za stan - kaže pevačica i dodaje da u svetu šou biznisa nije sve tako lako kao što mnogi misle.

- Svi kažu da mi novac nadoknadimo za jedno veče, ali to nije istina. Ulaganja su velika. Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji. Nije da to meni neko pokloni, nego ja to pozajmim, pa uredno vratim - navela je pevačica.

Ona se osvrnula i na dašnje pesme, koje je žestoko iskritikovala.

- Nekada su se svi stideli da izgovre ime moje pesme "Gaćice", a danas je ona gospodska pesma - navela je popularna pevačica.

Goga je otkrila za "Kurir tv" i kako je morala da proda svoja kola kako bi platila Marini Tucaković pesmu.

- Kada sam uradila jednu pesmu sa Marinom i Damirom morala sam da prodam auto kako im ne bih ostala dužna. Bilo mi je žao. A kada sam divljala sa A8 po gradu tad su svi pitali ko stoji iza mene - kaže Goga i dodaje:

- Iza mene stojim ja! Nikad me nisu jurili za novac, ljudi su jako korektni. Desio se i prelep gest, od Saše Lazića sam dobila i prelepu baladu - kaže Goga.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a