SAMO OBIČNA OGREBOTINA: Žarko Laušević nije povređen na snimanju

V. N.

31. 05. 2021. u 21:50

POVODOM priča da se glumac Žarko Laušević (61) ozbiljno povredio na snimanju filma Radoša Bajića "Heroji Halijarda", kada mu je tokom jedne scene slučajno ispala sekira i rasekla mu nogu i venu, oglasio se sam Bajić i demantovao te navode.

САМО ОБИЧНА ОГРЕБОТИНА: Жарко Лаушевић није повређен на снимању

Foto promo

Režiser i scenarista ovog ostvarenja, ali i serije "Vazdušni most" koja se istovremeno snima, međutim, tvrdi da se radilo samo o ogrebotini.

- Dokoni popovi krste jarce - komentariše Bajić. - Senzacija bez pokrića. Ništa se posebno nije desilo. Čovek se ogrebao i snima normalno već osam dana.

"Heroji Halijarda" je ratna drama inspirisana najvećom pojedinačnom akcijom spasavanja savezničkih pilota iza neprijateljskih linija u istoriji vazduhoplovstva. Srpski narod, predvođen Jugoslovenskom vojskom u otadžbini, pod komandom generala Draže Mihailovića, u leto 1944. spasao je 508 američkih i drugih savezničkih pilota, sa improvizovanog aerodroma u selu Pranjani. Film i serija trenutno se snimaju u selu Nemenikuće na Kosmaju, a kasnije se ekipa seli na planinu Rudnik. Iduće godine snimaće se u Pranjanima, oko Suvobora i Ravne Gore, a pored Lauševića, uloge tumače i Petar Božović, Nela Mihailović, Radovan Vujović, Nikola Rakočević, Vučić Perović, Milan Vasić, Aleksandar Đurica, Isidora Minić, Jovo Maksić...

Premijera filma planirana je za proleće 2023, a serije na jesen iste godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)