KORONA PROCES: Suđenje inspektorima odgođeno četvrti put zaredom

O.M.

03. 11. 2020. u 14:48

SUĐENjE suspendovanim policijskim inspektorima Nenadu Grujiću i Jeleni Florjan, optuženima za primanje 20.000 KM mita, ponovo je odgođeno zbog epidemije virusa korona.

КОРОНА ПРОЦЕС: Суђење инспекторима одгођено четврти пут заредом

Ognjen Matavulj

Zbog bolesti se u sudnici nije pojavio republički tužilac Goran Glamočanin, kao ni optužena Jelena Florjan.

- Tužilaštvo je sudu dostavilo dopis u kojem je navedeno da je postupajući tužilac bolestan, te da nisu u mogućnosti da pošalju zamenu. Optužena Florjan je javila da ima simptome virusa korona, te da ima uputnicu za testiranje - rekao je sudija Branimir Jukić.

Zanimljivo je da je ovo četvrti put zaredom da se početak suđenja odgađa, od čega samo jednom iz procesnih razloga.

Prethodni put suđenje je odgođeno jer se branilac Grujića, advokat Željko Višić zbog povišene temperature nije pojavio u sudnici. Sudu je danas dostavio mikrobiološki nalaz koji potvrđuje da je bio pozitivan na korona virus. I pre toga suđenje je odgađano zbog nedolaska Florjanove, koja je advokatu dostavila nalaz privatne ambulante u kojem se navodi da ima povišenu temperaturu, te da oseća slabost i bolove u leđima.

Peti pokušaj održavanja glavnog pretresa zakazan je za 24. novembar. Svi se nadaju da bi suđenje tada konačno moglo početi, a posebno svedoci koji su se uredno odazivali na sva zakazana ročišta, prethodno otkazujući sve svoje obaveze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)