MISTERIOZNA JAKNA TRAG DO DEVOJKE IZ KANADE? Potraga za Taniom Varajić (23), nestalom u Doboju 4. jula, još traje

D. M.

08. 08. 2023. u 10:57

POLICIJA i dalje traga za Taniom Varajić (23) iz Kanade, koja je nestala u Doboju 4. jula, i apeluje na građane da prijave svaku informaciju o njenom kretanju.

МИСТЕРИОЗНА ЈАКНА ТРАГ ДО ДЕВОЈКЕ ИЗ КАНАДЕ? Потрага за Таниом Варајић (23), несталом у Добоју 4. јула, још траје

Foto: Srna

Otac Dejan Varajić rekao je da je Tania kod bake u Doboj doputovala 25. juna, i da do dana nestanka nije napuštala ovaj grad.

On kaže da na njeno kretanje u momentu nestanka ukazuje samo jedan snimak sa nadzorne kamere u Ulici Jug Bogdana, a da nisu pomogli ni podaci sa njenog mobilnog telefona koji nije ponela sa sobom nakon što je izašla iz stana.

Otac nestale devojke nije upoznat da li je tokom boravka u Doboju sklopila prijateljstva, sem da se jedne noći kući iz Vidovdanske ulice vratila sa jaknom koja nije bila njena.

Varajić kaže da su potragu proširili i na područje Banjaluke, gde Tania ima tetku, ali i druge gradove poput Dervente, zahvalivši svim ljudima dobre volje i službama u RS i Federaciji BiH, koji se nesebično angažuju da ona bude pronađena.

Intenzivna istraga

NAČELNIK Sektora kriminalističke policije PU Doboj Dragan Sušić kaže da intenzivna potraga šireg područja, uključujući i korita reka, u koju su angažovani i spasilački tim iz Doboja, pripadnici Gorske službe Zenice i Sarajeva, do sada nije dala rezultat.

S obzirom na to da je Tania državljanka Kanade o njenom nestanku obavešteni i Evropol i Ambasada SAD u BiH.

Bosonoga

IZ Policijske uprave Doboj ranije je saopšteno da je Varajićeva sitnije građe, visoka 163 centimetra, teška 54 kilograma, kratke smeđe kose i plavih očiju. Na sebi je imala belu majicu i sivu trenerku, a na nogama nije imala obuću.

Varajić je apelovao da svi koji su na bilo koji način, direktan ili indirektan, imali kontakt sa devojkom ili imaju neku informaciju da slobodno podele sa njim ili policijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)