SVE JE BILO ISPLANIRANO: Grčki mediji bruje o užasnim scenama na ulicama Atine (VIDEO)

Novosti online

08. 08. 2023. u 09:19

UŽASNE scene viđene su protekle noći u Atini kada su se sukobili navijači AEK-a i Dinama. Grčki mediji bruje o tome i ističu da su "Bed blu bojsi" imali unapred smišljen plan kako da uđu u zemlju.

СВЕ ЈЕ БИЛО ИСПЛАНИРАНО: Грчки медији брује о ужасним сценама на улицама Атине (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Iako je gostujućim navijačima bilo zabranjeno da prisustvuju utakmici, oko 150 navijača Dinama uspelo je da uđe u Atinu. Kako prenosi "Ta Nea", svako ko je u ponedeljak krenuo ka glavnom gradu grčke mogao je da vidi automobile sa hrvatskim registarskim oznakama.

Pitanje koje se postavlja je kako su uspeli nesmetano da uđu i izbegnu policijsku kontrolu. Ipak, kako je objavila policija posle sukoba, oni su bili primećeni od strane policije, i bili su stavljeni pod diskretnu pratnju, ali su očigledno imali već spreman plan, pošto su se po dolasku u grad razdvojili u svim pravcima, u malim grupama.

Navodi se da su navijači Dinama imali pomoć od navijačke grupe "Gejt 13", pristalica Panatinaikosa sa kojima su u bratskim odnosima.

Dve grupe su se navodno srele kod stanice "Irini", da bi potom zajedno, vozom otišli do stanice "Pefkakija", odakle su se peške uputili u pravcu stadiona.

Podsetimo, u ovom jezivom događaju na ulicama Atine, 29-godišnji navijač AEK-a je izgubio život.

Utakmica AEK - Dinamo trebalo bi da se odigra u 20.45 na "OPAP Areni". To je prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

BONUS VIDEO: NEVEROVATNO: Evo zašto je prekinuta utakmica Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)