ZA NERAD NEMA PLATA: Gradonačelnik Banjaluke poručio odbornicima grada

S. MIŠLjENOVIĆ

27. 06. 2023. u 15:00

DRAŠKO Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, rekao je da je doneo odluku da odbornici Skupštine grada Banjaluke neće dobijati plate, zbog kako je rekao stanja u kojem se nalazi grad.

ЗА НЕРАД НЕМА ПЛАТА: Градоначелник Бањалуке поручио одборницима града

Foto A. Čavić

- Odbornici neće od danas dobijati plate, potpisao sam nekoliko akata. Predsednik Skupštine Ljubo Ninković neće imati platu, a ni njegov kabinet neće biti ovde. On ne radi i neće biti u ovoj zgradi. Taj kabinet će biti vaš, iznećemo njihovu fotelju, idemo svi zajedno - rekao je Stanivukovć na skupu građana ispred Skupštine grada, a na čijoj sednici je trebalo da se raspravlja o stanju u "Akvani".

Ipak, nakon što je gradonačelnik Stanivuković okupio građane ispred Skupštine grada i onda dopustio građanima da uđu u zgradu i da šetaju po hodnicima, sednica na kojoj je trebalo da se raspravlja o stanju u "Akvani" je odložena.

Ova odluka usledila je nakon pauze, koja je data samo desetak minuta nakon što je sednica počela. Odbornici su istakli da se ne osećaju bezbedno pa je sednica odložena. Na početku sednice usvojen je dnevni red o kojem će odbornici raspravljati drugi put.

Đajić:  Izgubio je podršku građana

PREDSEDNIK Gradskog odbora SNSD Vlado Đajić izjavio je juče da je evidentno da je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izgubio podršku Banjalučana i da vodi grad u propast.

- Dok se mi u Narodnoj skupštini bavimo patriotskim pričama i odbranom imovine Srpske, on je zakazao miting ispred Gradske uprave i sa oko 100 svojih poslušnika onemogućio zasedanje gradskog parlamenta - rekao je Đajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave