BANJALUKA: NPS ugostio studente iz Kosovske Mitrovice

S. M.

25. 11. 2021. u 18:32

DELEGACIJU studenata iz Kosovske Mitrovice predvođenu sa Slađanom Trajkovićem, predsednikom Studentskog parlamenta medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici u Banjaluci je danas primio Šef kluba podlanika NPS u NSRS Diko Cvjetinović zajedno sa poslanikom Draganom Galićem.

БАЊАЛУКА: НПС угостио студенте из Косовске Митровице

foto NPS

U prostorijama stranke u Banjaluci su održali sastanak gde je bilo reči o trenutnoj situaciji na Kosovu, položaju i problemima Srba, studenata ali i načinima na kojima se može unaprijediti saradnja, kako same studentske zajednice, tako i prava i slobode Srba na Kosovu i Metohiji.

- NPS se uvek zalagao i zalagaće se za svu našu braću sa Kosova i Metohije, jer to je neodvojivi dio svakog Srpskog pojedinca ma gde bio - poručio je tokom sastanak Cvjetinović.

On kaže da je su na kraju sastanka uručeni simbolični pokloni i jedna knjiga “Grof Sava Vladisavljević”, kao mali podsetnik na jednog znamenitog srpskog političara, savetnika ruskog cara Petra Velikog, čije ime i rad je nepravedno zapostavljen u našoj istoriji i koje želimo da otrgnemo zaboravu i vratimo na mesto u istoriji tamo gde mu sa svim zaslugama i pripada.

- Da nas sve zajedno sa našom braćom sa Kosova i Metohije podseća na našu svetlu istoriju u teškim vremenima - poručio je Cvjetinović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024