DETALJI ZLOČINA KOD FOČE: Muškarac hteo da ubije svoje ćerke, a onda usmrtio dečaka (10) koji se slučajno tu našao

Novosti onlajn

15. 11. 2021. u 16:14

JEDAN od komšija Borivoja Tešovića, koji je juče u selu Zavait kod Foče ubio dečaka, otkrio je nove detalje ovog strašnog zločina, javlja Klix.ba.

ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА КОД ФОЧЕ: Мушкарац хтео да убије своје ћерке, а онда усмртио дечака (10) који се случајно ту нашао

Foto I. Marinković

Kako je kazao, Tešović je ubio dečaka koji se nalazio u automobilu koji je slučajno naišao putem na kojem je on napravio zasedu.

Prema njegovim rečima, Tešović je juče boravio kod jednog komšije u selu, kada mu je iznenada kazao da će ubiti svoje ćerke.

Prema njegovim saznanjima, taj komšija je pretnje shvatio ozbiljno i odmah je upozorio Tešovićeve ćerke da se sakriju.

Nakon toga počinje Tešovićev divlji pohod. Uzeo je oružje koje je imao, puške i bombe, i počeo da maltretira jednog stanovnika sela. Terao ga je da ga vozi automobilom, tukao ga je i pucao u njega, ali je on na kraju uspeo da mu pobegne.

Potom je Tešović oborio jedno drvo na lokalni put, kako bi napravio zasedu. Tim putem je naišao automobil u kojem su se nalazili muškarac i dečak. Vozač je izašao kako bi pomerio drvo, a tada se pojavio Tešović.

Kada je video naoružanog Tešovića, muškarac je počeo da beži u vozilu. No, Tešović je tada pucao ka automobilu i usmrtio dečaka koji se nalazio unutra.

Ubrzo nakon toga jake policijske snage stigle su u selo, ali Tešović nije želeo da se preda, već je na njih pucao i bacao bombe, nakon čega je likvidiran.

Inače, kako su otkrile komšije, Tešovićev otac je pre dvadesetak godina krampom ubio svog strica, odnosno očevog brata.

(Kliks.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere