U KOMBIJU 24 MIGRANTA: Mostarcu oduzet „fiat dukato“- u “akciji” sa vozilom bez tablica, za kazne već duguje 12.500 KM

N. ĐURIĆ

15. 09. 2021. u 21:07

KRIJUMČARENjE čak 24 migranta iz Pakistana i Bangladeša otkrila je na području Doboja policija Republike Srpske u teretnom vozilu „fiat dukato“, za čijim volanom se nalazio višestruki prestupnik 26-godišnji Malik H. (26) iz Mostara (FBiH), saznaju „Novosti“.

У КОМБИЈУ 24 МИГРАНТА: Мостарцу одузет „фиат дукато“- у “акцији” са возилом без таблица, за казне већ дугује 12.500 КМ

Foto: D. Pozderović

Krijumčarenje su, utorak veče oko 23 časa u naselju Pločnik nadomak Doboja, otkrili Policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj. Frapantno je da je krcati kombi bio bez tablica i da strani državljani kod sebe nisu imali dokumenta.

Osim toga Mostarac je krijumčarsku turu vozio sa pozamašnim dugom, većim od 10.000 maraka, zbog brojnih neplaćenih kazni.

- Policijski službenici su kontrolom teretnog vozila utvrdili da M.H. iz Mostara, FBiH, prevozi 24 lica iz Pakistana i Bangladeša, od čega njih sedam (7) iz Pakistana i 17 iz Bangledaša, a koji kod sebe nisu posedovali identifikacione dokumente - potvrdili su iz

Takođe o navedenom su obavešteni radnici Službe za poslove sa strancima – Terenski centar Doboj.

- Nakon izvršenih provera u službenim evidencijama, utvrđeno je da je M.H. višestruki povratnik u činjenju prekršaja i istom je oduzeto vozilo zbog neplaćenih kazni od 12.550,80 KM - naveli su iz dobojske Policijske uprave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati