ŠOK NA AUTOBUSKOJ STANICI U BANJALUCI: Starac iz Srbije za pojasom nosao pištolj

O.M.

02. 08. 2021. u 12:32

BANJALUČKA policija uhapsila je 86-godišnjeg državljanina Srbije Vida J. koji je s pištoljem za pojasom šetao oko Autobuske stanice u Banjaluci.

ШОК НА АУТОБУСКОЈ СТАНИЦИ У БАЊАЛУЦИ: Старац из Србије за појасом носао пиштољ

Foto: D.Pozderović

Patrola je starca legitimisala u ulici Braće Podgornika gđe je čekao autobus za Srbiju. Policajci su bili šokirani kada su uočili da starac za pojasom ima pištolj "CZ" kalibra 7,62 milimetra, pa su ga zaustavili. Ne misleći da je napravio bilo kakav prekršaj starac im je saopštio da za pištolj nema dozvolu, te da ga uvek nosi sa sobom. Veruje se da je s oružjem doputovao u Banjaluku, ali je nejasno kako je uspeo da ga prenese preko granice.

- Policijski službenici lišili su slobode V. J. iz Republike Srbije zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Naime, policajci su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, kod V.J. pronašli i oduzeli pištolj i određenu količinu municije. O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka - saopštila je PU Banjaluka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)