IZ KINESKE PRODAVNICE UKRAO BICIKL: Uhašen 39-godišnjak u Brodu

N. Đurić

28. 06. 2021. u 18:20

BRODSKA policija identifikovala je i uhapsila V. D. iz tog grada za kog postoji osnov sumnje da je iz jednog trgovinskog objekta u Brodu otuđio dečiji bicikl, saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

ИЗ КИНЕСКЕ ПРОДАВНИЦЕ УКРАО БИЦИКЛ: Ухашен 39-годишњак у Броду

Foto: B. S.

Kako „Novosti“ saznaju za tuđim dečijim biciklom posegnuo je 39-godišnjeg V.D.

- Policijskoj stanici Brod, u petak je prijavljeno da je tokom prethodnog dana iz jednog trgovinskog objekta u Brodu otuđen dečiji bicikl čija je vrednost oko 130 KM - naveli su iz Policijske uprave Doboj.

Iz policije su dodali da je otuđeni bicikl vraćen vlasniku, a protiv lica inicijala V.D. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izveštaj o izvršenom krivičnom delu „Krađa“.

Saznajemo da je V.D. bicikl ukrao iz kineske prodavnice.

- On je priznao da je izvršio krađu i pravdao se da je pritom bio mrtav pijan - kazuje naš izvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći