MEGAN I HARI SU UPOZORENI: Ako urade ono što su naumili, porodica im nikada neće oprostiti!

Novosti online

04. 05. 2021. u 16:25

MEGAN Markl i princ Hari upozoreni su da "neće biti šanse za pomirenje" sa ostatkom kraljevske porodice ukoliko objave ažurirano izdanje biografije u kojoj bi mogli da se nađu intimni detalji razgovora koji su zabeleženi na britanskom dvoru.

МЕГАН И ХАРИ СУ УПОЗОРЕНИ: Ако ураде оно што су наумили, породица им никада неће опростити!

Foto: EPA

Dankan Larkomb, kraljevski biograf, govorio je o posledicama koje bi novo izdanje knjige "Pronalaženje slobode" moglo da ima na već poljuljane odnose između Megan i Harija i njihove rodbine u Velikoj Britaniji.

- To bi bila kap koja bi prelila čašu. To bi bilo to, ne bi bilo nikakve šanse za pomirenje, a poverenje bi bilo izgubljeno - rekao je on, prenosi MejlOnlajn.

- Kako bi iko iz kraljevske porodice mogao da im veruje ako bi procureli intimni detalji njihovih razgovora. Zašto bi želeli da imaju išta sa njima - dodao je Larkomb.

Iako je priznao da "novo izdanje knjige ima smisla", s obzirom da dešavanja u porodici početkom ove i prošle godine, kaže da se nada da se neće dogoditi nešto što bi moglo dodatno da produbi razdor u porodici.

Podsetimo, nova verzija biografije princa Harija i Megan Markl pod nazivom "Pronalaženje slobode" trebalo bi da bude objavljena ovog leta.

Prvo izdanje autora Omid Skobija i Karolin Durand, objavljeno 11. avgusta prošle godine prikazalo je život poznatog para od njihovog upoznavanja 2016. godine do odlaska iz kraljevske porodice početkom 2020.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)