JOŠ INCIDENATA NA IZBORIMA U ALBANIJI: Ranjen policajac, pretučen birač, pokušaj paljenja glasačkih kutija

Tanjug

25. 04. 2021. u 22:35

NIZ incidenata obeležio je današnje izbore u Albaniji.

ЈОШ ИНЦИДЕНАТА НА ИЗБОРИМА У АЛБАНИЈИ: Рањен полицајац, претучен бирач, покушај паљења гласачких кутија

Foto: Printscreen/Jutjub

Jedan policajac je ranjen, jedan muškarac je pretio da će zapaliti glasačke kutije, dok je jedna osoba uhapšene, a za dve se traga, jer su pretukli i pretili pištoljem jednom građaninu.

Jedan muškarac uhapšen je u albanskom selu Libofša jer je danas tokom parlamentarnih izbora pretio da će zapaliti glasačke kutije. Prema navodima albanskih medija, on je stajao na ulazu u biralište sa bocom goriva u ruci.

Policija, koja je bila na licu mesta u tom trenutku, uhapsila ga je pre nego što je sproveo u delo svoje pretnje, objavio je portal Egzit njuz.

Ovo nije jedini incident koji je danas zabeležen tokom parlamentarnih izbora u Albaniji.

Kako je prethodno objavljeno, jedna osoba je uhapšena, a za dve se još traga nakon što su pretukle jednog građanina i pretile mu pištoljem u albanskom gradu Tropoja.

Jedan policajac je ranjen na biračkom mestu u gradu Fuše Arez u blizini Tirane, neposredno pred završetak glasanja na današnjim parlamentarnim izborima u Albaniji. Policija je saopštila da se traga za 32-ogodišnjim muškarcem kao osumnjičenim, prenosi albanski portal Egzit njuz.

Sva birališta na parlamentarnim izborima u Albaniji zatvorena su večeras u 19 časova.

Oko 3,6 miliona građana Albanije sa pravom glasa biralo je danas poslanike, koji će ih u naredne četiri godine predstavljati u albanskom parlamentu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)