ŠTRAJK NA AERODROMU U ALBANIJI: Obustavljeni letovi Atina - Tirana - Istanbul

Tanjug

07. 04. 2021. u 12:59

ZBOG štrajka zaposlenih na aerodromu "Majka Tereza" u Tirani letovi su danas bili obustavljeni 40 minuta, zbog neispunjenja ranijih zahteva zaposlenih potvrđeno je na aerodromu.

ШТРАЈК НА АЕРОДРОМУ У АЛБАНИЈИ: Обустављени летови Атина - Тирана - Истанбул

Foto: EPA

To je pre svega uticalo na letove Atina - Tirana i Istanbul - Tirana, ali su oni nakon prekida štrajka nastavljeni, prenosi albanski ABC njuz.

Kako se navodi, zaposleni traže da se sve kolege na prinudnom odmoru vrate na posao, da se ukinu sve ranije odluke Odbora, da se isplati puna plata dogovorena kolektivnim ugovorom, da finansijski izveštaji za 2020. godinu budu transparentni i da jedan član sindikata bude član aerodromskog Odbora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

AMERIKA LOMI DUH PALESTINACA Nebenzja: Tera ih da se potčine Izraelu