PUTINU NIKO NE MOŽE DA PARIRA: Narod je rekao svoje - predsednik Rusije poneo laskavu titulu najzgodnijeg muškarca u zemlji

Novosti online

03. 04. 2021. u 16:16

PREMA anketi portala Superjob.ru oko 18 odsto ispitanih muškaraca i 17 odsto žena imenovalo je ruskog predsednika za najseksepilnijeg muškarca u zemlji.

ПУТИНУ НИКО НЕ МОЖЕ ДА ПАРИРА: Народ је рекао своје - председник Русије понео ласкаву титулу најзгоднијег мушкарца у земљи

Foto: EPA

- Rusi i dalje Vladimira Putina smatraju najatraktivnijim poznatim muškarcem u zemlji - objavio je Superjob.ru, uprkos padu rejtinga od jedan odsto u odnosu na prošlu godinu.

Putin se godima nalazi na raznim listama najzgodnijih muškaraca u Rusiji, ali i u svetu. Nedavna anketa pokazala je da 63-godišnjem predsedniku ne mogu da pariraju ni najpopularniji sportisti, glumci i pevači u zemlji.

Anketa je sprovedena među 1.000 muškaraca i 1.000 žena u više od 300 ruskih gradova između 22. marta i 1. aprila.

Rezultati su objavljeni nekoliko dana nakon što je usvojen zakon koji omogućava Putinu da ostane predsednik do 2036. godine, kada "najzgodniji među Rusima" navršava 83 godine.

Ruski predsednik je poznat po svojim avanturističkim hobijima, poput lova i boravka u tajgi. Nekoliko puta je uslikan bez majice i time privukao pažnju lepšeg pola. Prošlog meseca Kremlj je objavio Putinove slike kako vozi terensko vozilo i uživa u obroku sa ministrom odbrane Sergejem Šojguom.

Voli skromna jela i ne prati modu

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov nedavno je otkrio intimne detalje iz Putinovog života, pa je tako nacija saznala šta predsednik voli da jede, koja mu je omiljena literatura i da li više voli pse ili mačke.

Kada su ga pitali da li postoji neko jelo koje ruski lider ne može da podnese, Peskov je rekao:

- Ne znam da ima problem sa bilo kojom vrstom jela. Nije komplikovan kada je reč o hrani i sasvim sigurno od toga ne pravi neki kult. Jede običnu hranu, ali se trudi da izbegava pekarske proizvode.

Tema razgovora bila je i neobična odeća koju je Putin nosio tokom svog odmora u sibirskoj tajgi. Postavilo se pitanje da li ruski šef države prati modne trendove.

- To ga preterano ne zanima. Znate, odela i košulje koje on nosi, izgledaju praktično isto. Međutim, ne možete da nosite košulju u tajgi, tamo je hladno. Recimo to ovako: njegova odeća zavisi od toga gde se nalazi - istakao je portparol Kremlja, dodajući da Putin nikada nije imao ličnog modnog stilistu.

Peskov je otkrio i da Putin tokom nedavnog odmora u Sibiru nije prvi put vozio terensko vozilo.

- Kao i većina muškaraca, voli da vozi. Međutim, s obzirom na svoj položaj, retko kad može da sedne za volan. Ali uživa u vožnji raznim vozilima kada mu se za to ukaže prilika - kazao je.

Peskov je otkrio i da Putin održava znanje nemačkog i engleskog jezika gledajući televizijske programe na tim jezicima, da voli da čita istorijsku literaturu, da su ljubimci "uvek deo njegovog života", ali da nikada nije imao mačke.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri