EVROPSKA KOMISIJA saopštila je danas da će možda razmotriti pravni postupak protiv Mađarske nakon što je ona odbila da obnovi dozvolu za radio stanicu Klubradio čiji su gosti u emisijama često kritikovali vladinu politiku.

Mapko

12.03.2021. 19:50

"укључујући њихов утицај на слободу медија и плурализам у Мађарској" Neka se EU bavi svojim poslom, a to je da vrati pravu slobodu medije i slobodu misljenje, koje su odavne ukinute u EU. Ja koji sam rodjen i zivim u EU, tacno u Francuskoj, svakog dana vidim kako se vrsi intelektualni terorizam i sudski terorizam gde svako ko se osudi da kritikuje na primer ilegalan dolazak migranata ili ko se osudi da kritikuje masovnu demografiju muslimanske populacije koja ne zeli da se integrise u drustvo, taj odmah zavrsi pred sudom zbog govor mrznje i rasizam, taj je socijalno mrtav, taj je nazvan "fasista, nacista", taj koji se osudi da kritikuje na primer "islam" preti mu se smrtom ili nasiljem. A uzmemo primer medije poput "Liberation" "Le Figaro" "Le Monde", ove novine jedan deo svoje finansije dobijaju preko poreza francuskih drzavljana, a te iste novine vredjaju i pljuvaju po Francusku i francuski identitet i vrse propagandu za islamizaciju Evrope, a iste novine takodje su privatne novine, pa sada pogledajte degutantno ponasanje mainstream medije koje imaju "jare i pare" i smatraju nacije kao nesto retrogradno. SSSR je nestala, tako ce i EU, koja je takodje vestacka tvorevina bez moralne vrednosti, a njihovi "Evropski demokratski standardi" smo videli na sta sluzi, priznanje UCK zlocinacke fantomske drzave mimo ustava Srbije, zabrana na nezavinost Republike Srpske u ime "ustava BiH", oni imaju pravo da se bave biznesom sa Rusijom i Kinom ali Balkan na to nema pravo, oni imaju pravo da krse UN rezolucije kada se tice Kosmet, a traze da se postuje UN rezolucije kada se tice Kiparski problem ...itd. Nema monstruoznije od EU koja je u ime demokratije bombardovala Srbiju. ne vidim sta li Srbija trazi u zlocinacku vestacku tvorevinu. Mozda ce neki "Djilasovci" senili da mi kazu pa "zelimo poslovi, standard" ako niste znacli u Francuskoj imamo preko 10% nezaposlesnost i vise, preko 3 do 4 miliona nezaposlenih, ali ne-javno preko 10 miliona nezaposlenih, svakog dana se vrse otkazi sirom Evrope, svakog dana imamo bedu, pa samo vi dragi Srbi nastavljajte da imate zelju postati deo propale EU koja je davno trebala propasti i koja jos ne zna da je njeno vreme gotovo. Srbi, ostanite tu gde ste sada i ni slucajno ne ulazite u taj "post-neo-nacisticki i komunjarski" savez pod imenom Evropska Unija. Na kraju krajeva imali ste multi etnicku drzavu, vestacka, i propala vam je nacisto, zar iskreno mislite da ce EU trajati ? Otisla je UK, zar stvarno, senilno i naivni mislite da necemo imati drugu drzavu koja ce otici iz EU ? Cim se to desi, od EU nece nista ostati, samo psihicki bolesnici poput Djilasovci paraziti umisljaju da je sve divno i sajno u EU pa lupaju nebulozne price.

Ceca

12.03.2021. 23:15

@Mapko - Baš si se razžestio! Ne brini ništa, EU će se raspasti pre nego što mi stignemo da u nju uđemo! Uostalom i oni nas neće, mnogo smo nezgodni, pa pitamo neprijatne stvari!