BRITANSKI MEDIJI: Za ulazak u Britaniju obavezan karantin i dva testa

Tanjug

08. 02. 2021. u 22:23

SVAKO ko stiže u Veliku Britaniju od utorka moraće da bude testiran na kovid-19 drugog i osmog dana po dolasku, najavio je izveštač britanskog Aj-Ti-Vi (ITV) bez pozivanja na izvore, prenosi Rojters.

БРИТАНСКИ МЕДИЈИ: За улазак у Британију обавезан карантин и два теста

Foto: EPA

„Da li razumete da će vlada sutra objaviti da će SVI putnici koji stignu u Britaniju morati da budu testirani na kovid drugog i osmog dana nakon što dođu i to ne samo oni koji stižu iz zemalja u crvenoj zoni i idu u hotelski karantin, već i oni koji se izoluju kod kuće “, napisao je na Tviteru Pol Brend, izveštač Aj-Ti-Vi.

Vlada Velike Britanije je ranije saopštila da će britanski državljani, koji stižu iz zemalja sa kriznom situacijom vezanom za korona virus, od 15. februara biti smešteni u desetodnevni hotelski karantin.

To će se odnositi na putnike iz zemalja sa „crvene liste“, kao što su Južna Afrika i latinoameričke države.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RASTUĆE PRETNJE SA BLISKOG ISTOKA: Razgovori iza zatvorenih vrata sa neviđenim merama bezbednosti, napetost zbog eskalacije