TROSTRUKI ŽIVOT ŠEFA POLICIJE: Verio najmanje dve devojke, ima suprugu i četvoro dece (FOTO)

Novosti online

31. 01. 2021. u 08:54

ŠEF policije u Teksasu poslat je na administrativno odsustvo, a neki mediji tvrde da je to zbog toga što je optužen da je bio u vezi sa najmanje dve žene, iako je u braku.

ТРОСТРУКИ ЖИВОТ ШЕФА ПОЛИЦИЈЕ: Верио најмање две девојке, има супругу и четворо деце (ФОТО)

Foto: Fejsbuk printskrin

Prema pisanju stranih medija, kada je u februaru 2020. godine 39-godišnji Džejson Kolijer imenovan za šefa policije u gradu Stinet, u objavi na Fejsbuk stranici policije pisalo je da je oženjen i da ima četvoro dece. Međutim, prema tvrdnjama jedne od njegovih navodnih devojaka, Kolijer je živeo “dvostruki/trostruki život”, te je navodno verio najmanje dve druge žene uprkos činjenici da je u braku.

Prema navodima policije Stinet, pored toga što je porodični čovek, čak ima i status sveštenika. Međutim, kako piše Dejli mejl, informacija da je oženjen iznenadila je njegovu sada bivšu devojku Sesili Štajnmec. Ona je na Fejsbuku 26. januara optužila Kolijera da je preljubnik, rekavši da ne samo da je bio u ozbiljnoj vezi sa njom, već da izlazi sa barem još jednom ženom.

- Šef policije Džejson Kolijer živi dvostrukim/trostrukim životom. Bila sam njegova devojka do juče. Takođe sam saznala za njegovu drugu devojku Kristi sinoć. Sve nas je lagao, našu decu, čak nas je obe pitao da se udamo za njega - napisala je Štajnmec na Fejsbuku, a njena objava ubrzo se proširila društvenom mrežom.

U objavi na Fejsbuku kazala je da je "loš predstavnik" grada za koji radi, i tvrdi da je u sred smene dolazio da je poseti.

- Upravo smo se vratili sa odmora u nedelju u Taosu. U međuvremenu, njegovoj drugoj devojci rečeno je da je bio na zadatku u Portlandu, Oregon - kazala je Sesili.

Kako navodi portal Heavy.com, Štajnmec je saznala za prevaru pošto je objavila zajedničke fotografije sa Kolijerom. To je videla Kristi Šafer, koja je u komentarima rekla da je jedna od njegovih devojaka. Primetila je objavu i kazala da i ona izlazi sa njim, kao i da su se verili u decembru prošle godine.

Vlasti su saopštile da je Kolijer suspendovan, ali nije objašnjeno šta je razlog za suspenziju, prenosi KSAT. Kasnije je objavljeno i da je uhapšen zbog falsifikovanja dokumenta.

Štajnmec je zatim pitala Kolijera za suprugu, a on je je pokazao navodno falsifikovani dokument u kome se navodi da je poništio brak. Ona mu, međutim, nije verovala, te je svoju priču podelila na Fejsbuku.

- Kolijer je ušao u moj život i život moje dece i porodice. Proveo je vikend sa mnom u Taosu i govorio kako jedva čeka da me oženi. Ispostavilo se da nisam jedina. Prošle sedmice sam provela smenu sa njim, ali nije želeo da me predstavi koleginicama na poslu, jer je kazao da su "one k****" i da je jedna od njih još ljuta na njega što ne želi da izlazi sa njenom sestrom - tvrdi Štajnmec.

- Očigledno da nema etike i morala. Ne samo što je povredio mene, već je povredio lažima i moju decu. Sve je gotovo Džejsone - dodala je ona.

Prema navodima svjetskih medija, u međuvremenu su nekoliko žena oglasilo u vezi sa Kolijerom, a neke od njih tvrdile su da su ga videle na aplikacijama za upoznavanje, a jedna od njih takođe je rekla da je u vezi sa šefom policije.

- Grad Stinet je svestan situacije u vezi sa šefom policije Džejsonom Kolijerom. Uzdržaćemo se komentara o ličnim pitanjima gradskog osoblja u javnosti - kazao je gradski menadžer Durk Dauns, piše Avaz.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

HOROR U NJUJORKU: Ubio tinejdžera zbog parking mesta