PAS SPASAO DEČAKA OD VUKA: Žrtvovao svoj život zbog njega, objavljen snimak divlje borbe sa šumskom zveri (VIDEO)

Novosti online

02. 01. 2021. u 12:03

PAS je spasao desetogodišnjeg dečaka od vuka koji je izašao iz šume u ruskom gradiću Sindoru u Republici Komi.

ПАС СПАСАО ДЕЧАКА ОД ВУКА: Жртвовао свој живот због њега, објављен снимак дивље борбе са шумском звери (ВИДЕО)

Foto: Depositphotos

Kamere video-nadzora zabeležile su herojski čin ljubimca koji je dao život da bi spasao dete.

Troje dece igralo se žmurke napolju, a jedno od njih sakrilo se iza snežnog smeta. Vuk koji je izašao iz šume, krenuo je ka detetu.

Terijer je primetio divlju zver, počeo da laje i potrčao je prema njoj.

Umesto da uhvati dete, vuk se ustremio ka psu i uhvatio ga u čeljust. Meštani koji su primetili šta se događa, potrčali su vičući ka vuku. Zver je pustila psa i pobegla u šumu, ali terijeru nije bilo spasa.

Kako je rekao Nikolaj Halak, rukovodilac administracije Sindora, incident je prijavljen nadležnim državnim službama. Formiran je tim koji treba da reaguje ukoliko se vuk ponovo pojavi u naselju.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MINISTARSTVO ZDRAVLJA U GAZI: Broj poginulih premašio 34.000