"VIDIMO SE ZA ČETIRI GODINE" Tramp će se ponovo kandidovati za predsednika?

Tanjug

02. 12. 2020. u 10:52

ВИДИМО СЕ ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНЕ Трамп ће се поново кандидовати за председника?

Foto AP

AMERIČKI predsednik Donald Tramp nagovestio je, tokom prazničnog prijema u Beloj kući, da bi mogao ponovo da se kandiduje za predsednika 2024. godine.

- Prošle su neverovatne četiri godine. Nastojimo da budu još četiri godine. U suprotnom, vidimo se za četiri godine - rekao je Tramp obraćajući se okupljenima, među kojima je bilo mnogo članova Republikanskog nacionalnog komiteta.

Na snimku se čuje kako Tramp iznosi optužbe o izbornoj prevari iako je državni tužilac Vilijam Bar rekao ranije za AP da Ministarstvo pravde nije otkrilo dokaze o široko rasprostanjenoj izbornoj prevari i da nije primetilo ništa što bi moglo da promeni ishod ovogodišnjih izbora.

- To je svakako neobična godina. Mi smo pobedili na izborima. Ali njima se to ne sviđa. To nazivam nameštenim izborima i uvek ću tako činiti - poručio je Tramp.

Na snimku, koji je na Fejsbuku objavila jedna od zvanica, bivša predsednica Republikanske partije u Oklahomi Pem Polard, vidi se više desetina ljudi u okupljenih u holu Bele kuće, kako stoje jedni blizu drugih.

Mnogi od njih nisu nosili zaštitne maske, navodi AP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)