HILARI PROVOCIRA MELANIJU: Ovo joj prva dama Amerike sigurno neće zaboraviti (FOTO)

Novosti online

14. 11. 2020. u 19:59

ХИЛАРИ ПРОВОЦИРА МЕЛАНИЈУ: Ово јој прва дама Америке сигурно неће заборавити (ФОТО)

Foto: Arhiva VN

MELANIJA Tramp, prva dama SAD, pošla je koracima svog supruga i ignorisala protokol, odbivši da obavi telefonski razgovor sa Džil Bajden, koja će u januaru zauzeti njeno mesto Beloj kući.

Na ovaj Melanijin postupak reagovala je Hilari Klinton, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografije sebe i druge dve predsedničke supruge.

Na prvoj fotografiji, Klinton se nalazi sa Barbarom Buš, koja je bila prva dama od 1989. 1993. godine. Ona prikazuje bivšu i buduću prvu damu koje polaze u zagrljaj jedna drugoj tokom prelaska Bila Klintona u Belu kuću. Klinton je tada pobedio na izborima protiv aktuelnog predsednika Džorža H. V. Buša.

Na drugoj fotografiji vidi se kako se Klinton drži za ruku sa prvom damom Laurom Buš, nakon što je Bil Klinton odslužio svoja dva mandata.

- Barbara me je dočekala u novembru 1992. godine. Pozdravljam Lauru u decembru 2000.", napisala je Hilari Klinton ispod fotografija.

Kako piše SI-En-En, Melanija Tramp još nije kontaktirala Džil Bajden, kao što tradicija nalaže. Iako atmosfera oko izbora može da bude uzavrela, odnosi među prvim damama obično su blagi.

Kada je Tramp pobedio na izborima 2016. godine, Melanija i Mišel Obama su se upoznale i zajedno prošetale Belom kućom. Prema rečima insajdera, planovi Melanije Tramp ne uključuju sastanak sa prvom damom u skorije vreme.

- Nisam siguran da je fer da iko očekuje da započnu tranziciju kada predsednik još nije priznao izbore. Ako ih prizna, siguran sam da će osoblje u Istočnom krilu biti ljubazno i profesionalno prema dolazećoj administraciji, upravo tako oni rade - rekao je poverljivi izvor za Si-En-En.

Podsećamo, Trampovi ne priznaju pobedu Bajdena na izborima, a predsednik SAD, prema izvorima SiEnEn, zasad nema nameru da primi Džoa Bajdena u Beloj kući. Tramp tvrdi da je došlo do izborne krađe i najavljuje tužbu Vrhovnom sudu.

"Dejli mejl" dodaje da je gospođa Bajden već napravila sebi raspored za buduće akcije.

- Džil je koncentrisana na pravljenje svog tima i plana za ostvarivanje prioriteta koji se baziraju na edukaciji, porodicama vojnika i veterana, kao i borbi protiv kancera - rekao je Majkl de la Rosa, portparol Džil Bajden.

Dodaje se još da je izrazila želju da nastavi da radi kao nastavnik.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

prellee

14.11.2020. 20:16

Demokrate a pogotovo ova zla žene dijeli nekome savjete. Šta su samo Trampu podbacivali 4 pune godine, impičment i sve ostalo. Sad glume kulturu a spremni su na sve. Okorjeli kriminalci i varalice, bez morala, principa i poštovanja bilo čega. Za novac bi uradili sve, baš sve. Pogotovo osoba kao što je Hilari Klinton.