VIDEO-BIM na kome su neprekidno prikazivani snimci jeremenskih vojnika kako se bore u Nagorno-Karabahu uklonjen je brzo i tiho. U utorak ujutro objavljena je vest o mirovnom sporazumu kojim su veliki delovi spornog regiona predati Azerbejdžanu. Ubrzo potom, medije su obišli snimci kako Jermeni koji žive u gradu Karvačar u Nagorno-Karabahu pale svoje kuće i beže.

Komentari (12)

Rafa

14.11.2020. 14:13

Русија им је најбољи савезник и морају бити свесни тога. Никол П. треба на суд уништио је државу и народ још се прави неук.

Vaske

14.11.2020. 14:34

Ne razumem jermene. Pre nekoliko godina "CVETNA REVOLUCIJA" i šta će nam rusi a sada kukanje i zapomaganje. Rusi su bili garant Nagorno Karabaha, kada ste ih isterali trebali su "ZAPADNI PRIJATELJI" da pomognu. Gde su zapadni prijatelji ?

Mica Bor

14.11.2020. 15:08

Braco jermeni nismo ni mi bolje proslo od vas . Svi su nas ostavili na cedilu . Uzdajte se use i u svoje kljuse , ako se ukaze prilika bice bolje !

Tri Tacke

14.11.2020. 15:55

Ruske okupacione trupe razoružavaju Jermene i prikrivaju ratne zločine Azera, a to je masovno odsecanje glava zarobljenim jermenskim Hrišćanima. Po sporazumu je to čista kapitulacija, jer posle 5 godina ceo Karabah prelazi u ruke Azera. Sama Jermenija je sada podjena nekakvim koridorom na dva dela. Šta znači odbrambeni savez sa Rusijom sada se vidi! Užas!!! Što nisu mogli Turci, uradili su Rusi! Još su im i okupacione snage popunjene Muslimanima sa Kavkaza!!! Kako ovi rusofili imaju petlju glavu da promole, a ne da komentarišu? Da li su ti rusofili ustvari potomci belogardejaca i ruskih Jevreja, koji nas sada spinuju?! Očigledno ne osećaju ikakvu empatiju prema Hrišćanima, kao što nisu ni kod nas...

Zoran

14.11.2020. 17:45

Zašto bi njih Rusija branila, što su se odcepili mislili su da mogu bez Rusije. Poznajem Jermene koji nemogu Rusiju očima gledat i sad bi ih trebala branit.