TRAMP O KRAĐI GLASOVA: Pravni tim nedorastao da dokaže izborne manipulacije

Tanjug

07. 11. 2020. u 13:06

AMERIČKI predsednik Donald Tramp je izrazio nezadovoljstvo radom svog pravnog tima u postupku dokazivanja njegovih tvrdnji o izbornim manipulacijama i krađi republikanskih glasova.

ТРАМП О КРАЂИ ГЛАСОВА: Правни тим недорастао да докаже изборне манипулације

Donald Tramp / Foto AP

Prema tvrdnjama jednog bliskog Trampovog saradnika, koji je inistirao na anonimnosti, Tramp je izrazio nezadovoljstvo jer njegov pravni tim koji čine članovi porodice i iskusni advokati nije uspeo da postigne rezultate koje su imali pravni zastupnici Džordža V.(W) Buša 2000. godine kada su se ponovo brojali glasovi na Floridi, a nakon toga Džordž Buš mlađi pobedio demokratskog predsednikčkog kandidata Ala Gora, preneo je CNN.

Trampov pravni tim predvode bivši gradonačelnik Njujorka Rudolf Rudi Đulijani i bivša državna tužiteljka Floride Pem Bondi, a čine ga iskusni advokati i pravnici koji zastupaju i sarađuju sa Trampom dugi niz godina i koji su uspešno odbranili predsednika od optužbi da je povezan sa ruskim mešanjem u američke izbore 2016. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SKREĆEMO VAM PAŽNJU: Poljska podigla avijaciju zbog „intenzivne aktivnosti“ Rusije