U SJEDINjENIM Američkim Državama se održavaju izbori za predsednika SAD između aktuelnog predsednika, Donalda Trampa, i demokratskog kandidata, Džoa Bajdena.

Komentari (22)

buki

04.11.2020. 11:07

@Boris - Od te dvojice, koje nazivaš demencijama, mnogima - pa i debilima život zavisi i to ne samo u SAD. Nije svejedno da li će pola planete ratovati kako bi amerikancima skočio standard, ili će se voditi samo ekonomski rat, gde još imamo šanse da preživimo, naravno ako suzbijemo potrošački mentalitet.

Dragan

06.11.2020. 03:31

@Zeljko - U životu nisam video toliko veliku medijsku kampanju protiv Trampa, osim kada su se okomili na Srbiju! Skoro sva anglisaksonska zapadna medija se ustremila proiv njega. Bukvalno ga optužuju za sve. Njihova etika novinarstva bukvalno ide ispod nule! Nevidjeno!

buki

06.11.2020. 19:59

@Zeljko - Ova vest je na naslovnim stranama medija u svim državama, jer nikome nije svejedno ko će biti predsednik SAD. Svako ima svoje razloge za jednog ili drugog, ali retko ko je ravnodušan.

milenkovic milan

04.11.2020. 11:51

TRUMP treba da pobedi sto je dobro za Srbiju. Biden MRZE Srbe vec godinama i kao Obama, Hillary, Albright... podrzavaju nezavisnost Kosova...Ocekujem Trumpovu pobedu u Pennsylvania+ Georgia + Michigan + North Carolina + Wisconsin.... SRECNO!!!

vladimir

04.11.2020. 17:44

CIRKUS je počeo, a vi se ne slažete sa tom "definicijom"!? Ne volite ljude /komentare/ koji su pametniji od vaših VERNIKA /analitičara/, koji BESPLATNO nude pragmatična /kako kome/ i mudra shvatanja, koje ti vaši NE VIDE i ne znaju! Amerika je /konačno/ u propadanju ali "krljušt" / na um/ koju je sejala decenijama po svetu, počinje da se suši! Suši u svojoj politici "neminovnosti" sile i ti je DJAVO odneo šalu, kao bumerang! I taj ko kaže da voli Ameriku - LAŽE! I da vam kažem - SVEJEDNO ko "pobedi" to je pitanje za nepismene! Pozdravite vaše "vernike" ali pročitajte ovo - nešto će te naučiti /možda/!

bane kan

06.11.2020. 18:35

Tramp gubi sasvim sigurno, da svima bude jasno. Ali je dobio neocekivano mnogo glasova, 48%, sto je posle 4 godine pljuvanja po njemu od strane svih medija u Americi i Kanadi sjajan rezultat. A oni su ocigledno kontrolisani samo od demokrata, sto je mene podsetilo na vreme Milosevica kad je on kontrolisao sve medije. Niko nije mogao da ga pobedi 20 godina. Ista je takva "demokratija" u Americi. Sad ce "demokrate" da pocnu ratove po svetu. NIKO od medija nije Trampu dao kredit sto 4 godine nije zapoceo nijedan rat. Mediji su odigrali prljavu ulogu

Amarcord

07.11.2020. 14:01

Изгледа да је овај "врли" професор Роберт Спицер добио најзад и тај доказ о крађи који није видео 100 година!