(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) JULIJA ŠEST MESECI DRŽALA BEBU U ORMARU: Ne može da objasni zašto je bila toliko surova

Novosti online

09. 10. 2020. u 14:56

U SVERDLOVSKOJ oblasti (Rusija) majka je šest meseci držala svoju novorođenu ćerku u ormaru.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЈУЛИЈА ШЕСТ МЕСЕЦИ ДРЖАЛА БЕБУ У ОРМАРУ: Не може да објасни зашто је била толико сурова

Foto: Vkontakte Printskrin

Devojčica je prebačena u bolnicu. Ona ima neuhranjenost trećeg stepena i niz drugih ozbiljnih bolesti. Protiv majke pokrenuta su dva krivična procesa.

- Žena ne može jasno da objasni zašto se tako surovo ponašala prema sopstvenoj ćerki. Policija trenutno ispituje razne verzije onoga što se dogodilo u okviru pokrenutog krivičnog slučaja - komentarisao je Valeri Gorelih, šef odeljenja za informisanje i odnose s javnošću Glavne uprave Ministarstva unutrašnjih poslova Ruske Federacije u Sverdlovskoj oblasti.

Među prioritetnim verzijama istrage su postporođajna depresija i šok nakon odlaska supruga. Međutim, poznanici žene imaju svoje pretpostavke: navodno joj beba jednostavno nije bila potrebna, te je na tako surov način želela je da je se reši.

37-godišnja Julija ima još dvoje dece - starosti 13 i 3 godine. Kad se beba rodila, svima je rekla da je dete umrlo. Zamolila je decu da nikome ne govore o bebi.

Julija je poslata na psihijatrijski pregled. Njen najstariji sin i ćerka su privremeno smešteni u sirotište. Kasnije vlasti planiraju da ih prepuste rođacima, koji takođe nisu sumnjali da žena u ormaru drži novorođenče.

(Mk.ru)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PAŽLJIVO PRATIMO SITUACIJU IAEA: Nema štete na iranskim nuklearnim lokacijama