IMA UKUSA: Trampov predizborni plakat - ruski avioni i kalašnjikovi

Novosti online

16. 09. 2020. u 10:15

RUSKA državna korporacija „Rosteh“ prokomentarisala je sliku ruskog aviona i automatskog oružja na predizbornom plakatu predsednika SAD Donalda Trampa, ocenivši da je autor, izgleda, bio pod izuzetnim utiskom kad je sebi dopustio takvu omašku.

ИМА УКУСА: Трампов предизборни плакат - руски авиони и калашњикови

V.N.

Kako kažu, nameravaju da autoru poklone katalog ruskih vojnih aviona.

„Očigledno je da je u pitanju greška, koju je prouzrokovala lepota ruskog oružja. Dizajner je verovatno bio toliko pod utiskom, da je zaboravio da proveri zemlju-proizvođača. Bez obzira na to, on svakako ima ukusa, nadamo se da neće biti strogo kažnjen“, saopštila je pres-služba državne korporacije.

On je rekao da će autor dobiti poklon od „Rosteha“.

„Sa svoje strane, želimo da poklonimo našem prekookeanskom kolegi knjigu o ruskoj lovačkoj avijaciji. To je lepo i veoma korisno izdanje. Čekamo njegovu adresu kako bismo je poslali“, dodala je korporacija.

Ranije je list „Politiko“ saopštio da je predizborni tim Donalda Trampa iskoristio u kampanji fotografiju na kojoj se vide ruski avioni i automatsko oružje.

​Podsetimo, u SAD je u toku predizborna kampanja za predsednika SAD. U njoj su glavni favoriti aktuelni predsednik Donald Tramp i kandidat Demokratske strane Džo Bajden.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024