PUTIN I TRAMP ČESTO RAZGOVARAJU TELEFONOM: Američki i ruski lider neće se sastati pre američkih predsedničkih izbora

D. D. S.

10. 09. 2020. u 19:55

KREMLj je objavio da nikakvi kontakti između lidera Rusije Vladimira Putina i SAD Donalda Trampa nisu u planu pre novembarskih predsedničkih izbora u SAD, nedugo pošto je američka TV stanica NBC tvrdila da je šef Bele kuće tražio susret.

ПУТИН И ТРАМП ЧЕСТО РАЗГОВАРАЈУ ТЕЛЕФОНОМ: Амерички и руски лидер неће се састати пре америчких председничких избора

Foto: EPA

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov, međutim, ne isključuje telefonske kontakate:

- Kao što znate, oni komuniciraju prilično često. Lako organizuju telefonske razgovore, kad treba - rekao je Peskov ruskim medijima.

Od početka godine lideri Rusije i SAD su razgovarali osam puta, od kojih su dva bila trilateralna, sa saudijskim kraljem, a odnosili su se na cene i proizvodnju energenata. Stanica NBC tvrdi da je Tramp, navodno, nameravao da u susretu s Putinom saopšti detalje o novom sporazumu o kontroli nuklearnog naoružanja, kako bi osvojio još jedan spoljnopolitički poen uoči izbora 3. novembra, na kojima se protiv demokratskog protivkandidata Džozefa Bajdena, bori za drugi mandat u Beloj kući.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!