Lideri Evropske unije, koji će imati video konferenciju u sredu u vezi sa najnovijim dešavanjima u Belorusiji, poslaće Rusiji poruku da se drži podalje od te bivše sovjetske republike, izjavio je zvaničnik tog bloka.

Mišo Peć

17.08.2020. 17:30

Hteli bi možda da i u Belorusiji ponovite Ukrajinski scenario,nažalost Ukrajina je gorko platila tu cenu,ovoga puta Belorusija a sigurno i Rusija vam neće dozvoliti da se igrate u njihovim dvorištima,što dalje to bolje po vas.Iznenadjen sam da već nisu "skrojili"nekakve sankcije protiv Rusije koja samo posmatra šta se radi za razliku od EU i njenih kompanjona koje se očigledno maloje reći mešaju,nego već deluju na samom terenu.

Miodrag iz Peći

17.08.2020. 17:37

Bolje je reći: "EU i NATO dalje ruke od Belorusije..."... Niti je Belopoljska, nit Belo Litva, nit Belo Estonija već Belo Rusija. Čuvajte vi vašeg miljenika Mila i Milogorce.

Velibor

18.08.2020. 12:11

Da nema EU nebi bilo ni problema. Po ko zna koji put truli kapitalizam govori o povredi ljudskih prava a u stvari oni su ti koji organozovano krše ljudska prava kada ne daju suverenim državama da sami odlučuju o svojoj budućnosti.

naranca

23.08.2020. 20:50

Bolje vodite racuna o propasti ekonomije i korone nego o problemima zemlje iza 7 gora koja NIJE clan EU......Ako ste tako pedantni pozabavite se sa SAUDIJSKOM ARABIJOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!