ČEKAMO ODGOVOR, ŠTA AKO IRAN NAPADNE AMERIČKU AMBASADU U IZRAELU? Medvedev o izraelskom napadu na iransko konzularni predstavništvo

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

02. 04. 2024. u 18:09

BILO bi interesantno videti šta bi se dogodilo ako bi Iran hipotetički izveo udar na američku ambasadu u Izraelu, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev komentarišući izraelski napad na iransko konzularno predstavništvo u Damasku.

ЧЕКАМО ОДГОВОР, ШТА АКО ИРАН НАПАДНЕ АМЕРИЧКУ АМБАСАДУ У ИЗРАЕЛУ? Медведев о израелском нападу на иранско конзуларни представништво

Foto: Tanjug

-Bilo bi interesantno videti šta bi se desilo kada bi hipotetički Iran izveo udar na američku ambasadu u Izraelu. Vidim veliki strah i zaprepašćenost u očima Amerikanaca. A, to što Izrael može, Iran ne sme? I bez obzira na to kako se SAD i Izrael odnose prema različitim iranskim zvaničnicima, oni su ipak zvaničnici, rekao je Medvedev.

Čekamo odgovor, zaključio je on u izjavi za Sputnjik.

Podsetimo, izraelski avioni izveli su 1. aprila raketni udar na zgradu u blizini iranske ambasade u Damasku, pritom je oštećena i zgrada diplomatskog predstavništva, javlja dopisnik Sputnjika.

U vazdušnom napadu, ubijeno je sedmoro pripadnika Iranskog Korpusa Čuvara Islamske revolucije.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija i Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave