RUSKE SNAGE POSTAJU NEZAUSTAVLJIVE: Crne prognoze za Ukrajinu američkog obaveštajca - "Ne možemo da uradimo ništa..."

Марија Стевановић
Marija Stevanović

08. 03. 2024. u 13:40

UKRAJINSKE snage su u stanju kolapsa i ne mogu da zaustave Rusiju, čak ni koristeći zapadnu tehniku, izjavio je za Sputnjik bivši američki obaveštajac Skot Riter, komentarišući uništavanje tenkova „abrams“ koje je tokom Specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini Amerika predala Kijevu.

РУСКЕ СНАГЕ ПОСТАЈУ НЕЗАУСТАВЉИВЕ: Црне прогнозе за Украјину америчког обавештајца - Не можемо да урадимо ништа...

Foto MO Rusije

Prema njegovim rečima, ukrajinske snage se trenutno nalaze u stanju razorenosti, propadanja, kolapsa i zato se neće videti da je bilo kakvo oružje upotrebljeno u okviru svojih mogućnosti.

- Sve oružje koje Ukrajinci upravo sada koriste, primenjuje se u stanju sličnom panici, u okolnostima koje su daleko od idealnih. Ne možemo da uradimo ništa kako bismo zaustavili rusku vojnu ofanzivu - rekao je Riter.

Ruske Oružane snage u zoni SVO uništile su desetine nemačkih tenkova „leopard“, a takođe je uništeno nekoliko britanskih „čelendžera“ i francuskih tenkova AMH-10RS.

Ranije je Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo da su ruske jedinice na avdejevskom pravcu uništile još jedan američki tenk „abrams“. Prema podacima resora, ovo je već treći „abrams“ uništen u zoni SVO.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

LUKSUZ NA RUSKI NAČIN

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)