AKCIJA SPASAVANJA TRAJALA 11 DANA: Očekuje se da će radnici zatrpani u tunelu biti danas oslobođeni

Tanjug

23. 11. 2023. u 09:27

SPASIOCI u Indiji nastavili su raščišćavanje ruševina tunela ispod kojih se nalazi 41 radnik, a očekuje se da će oni biti oslobođeni danas jer treba raščistiti još svega nekoliko metara da bi se došlo do njih, rekli su zvaničnici.

АКЦИЈА СПАСАВАЊА ТРАЈАЛА 11 ДАНА: Очекује се да ће радници затрпани у тунелу бити данас ослобођени

Foto: Tanjug/AP

Radnici su zarobljeni već 11 dana u indijskoj državi Utarakand kada se urušio tunel u izgradnji. Do njih je, ipak, bio probijen otvor kroz koji su im dostavljani hrana, voda i lekovi, preneo je Rojters. 

Vlasti nisu saopštile šta je izazvalo urušavanje tunela, ali to je region sklon klizištima, zemljotresima i poplavama.

Akcija spasavanja je usporena zbog planinskog terena.

Indijska vlada saopštila je u sredu da će biti izvršena revizija bezbednosti 29 tunela nakon što se urušio tunel u Utarakandu, prenose mediji.

BONUS VIDEO: PRINUDNO SLETANjE AVIONA NA NjIVU: Svi putnici su preživeli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!