ŠEF kabineta ukrajinskog predsednika Andrij Jermak izjavio je da niko ne može da predvidi dešavanja na frontu, posebno ona u vezi sa kontraofanzivom, ali da je uveren da ukrajinska vojska može da iznenadi svet.

Jova

25.08.2023. 13:49

A šta bi ŠEF kabineta ukrajinskog predsjednika drugo mogao reći,pa zato je plaćen,a drugačije bi on pričao da je na frontu i da mu zviždi oko ušiju.Pretjerao je sa izjavom kako oni za razliku od Rusa brinu za svoje vojnike,teško onima o kojima Zelenski i Jarmak brinu.

Miki

25.08.2023. 13:54

Ni teoretske sanse Ukrajina sa Nato clanicama nema sanse za pobedu. 3 odbrambene linije sa minskim poljima i zmajevim zubima su neresiva enigma za zapad.

Djordje

25.08.2023. 14:14

Kako mozete da prenosite ovakve gluposti?! Da li je moguce da posle svega sto pisete i znate vi stampate ovakav jedan tekst koji nema veze s realnoscu?! Imate li vi u opste neki kriterijum?! Ocigledno je da nemate, ljudi koji vam pisu ovakve vlsnke mora da su sa neke druge planete?! Ko god da ima barbmalo mozga ne bi se usudio da napise ovakvo smece i citira raznorazne budsle?!

Čika Velja

25.08.2023. 14:28

Kad Ukrajinska vojska pobedi,tad će kompletna i nestati! Na nebu će se pojaviti znak koji će svi stanovnici planete prepoznati,i proliće gorke suze!!!

haglimur

25.08.2023. 14:46

Ne prenosite gluposti i ne širite neistinu, vi ste bar ozbiljna novina. Pa Ukarajina je na kolenima, ako niste znali, uskoro kreću i petopozivci, nema više ko da se bori.....gotovi su. Mada realno, kome uopšte treba Ukrajina, naci tvorevina...propast Ukrajini!!

MijaPrase

25.08.2023. 14:58

Ne samo to, nego ćeš ti kao Napoleon, naravno kad se probudiš, da budeš krunisan kao Car. Koliko je mladih ukrajinaca poginuli zbog ispranih mozogova kao što je tvoj, ne čeka te svetla budućnost. Ako dočekaš živ Novu Godinu to će biti tvoj uspeh…

Familija

25.08.2023. 15:30

Čovek priča o mlevenju mesa,da Rusija je mašina za mlevenje Okrainaca,šta da vam radim,izgubili ste pravo na Ukrainu,sad ste samo Okraina...Čuti nesrećniče pokri se ušima,kao Rusi bi pregovarali nego ti nećeš xoxoxo smešni nečoveče!

Pedja

25.08.2023. 15:44

Sad zaista verujem da su na celu Ukrajine zapadni poltroni, koje je taj zapad postavio da salju ukrajinsku mladost da gine za interese tog istog trulog zapada. Primetio sam u tekstu da je uvazeni gospodin , "partriota" poltron rekao da im je naredjeno da izdrze ruski napad tri dana a da se oni vec drze godinu i nesto. Da li bi gospodin papet mogao da objasni ko im je naredio i zbog cega, ako oni brane svoju teritoriju, koja je oduvek bila naseljena rusima, i kako to rusi melju svoje stanovnistvo, koje je referendumom izrazilo pripajanje Rusiji. A tom istom stanovnistvu koje je rusko u umetnoj drzavi koju su boljsevici stvorili, bajni komicar koji glumi predsednika i ide po svetu i glumi budalu, rekao je da mogu da idu za Rusiju, ali praznih saka, jer ta zemlja ne pripada njima. Pitam se kome zaista pripada zemlja ako ne narodu koji na njoj zivi. Na kraju ovi veliki govornici ce dici sidro i zbrisati sa ogromnom kolicinom novaca, a narod ce ostati da se muci, i oplakuje poginule, jer nisu ginuli clanovi obitelji ovih papeta, nego tog istog naroda, koji je nateran da se bori protiv svoje brace.

Mislim

25.08.2023. 15:59

Очевидно нико не види прави смисао рата у Украјини са исцрпљујућом стратегијом непријатеља (САД и њених вазала=НАТО) коју Русија овде видно упражњава. Борбени хаос ће престати тек кад без директних окршаја један од супарника истрошених залиха и немогућности да их обнови, падне пред другим на колена. Само под тим условом је уклањање лошег постојећег и обликовања новог светског поретка остварљив.

Miki Zg

25.08.2023. 18:38

Idioti .Već je u Ukrajini poginulo oko 10000 Polaka ,itd. Zadnja opcija to je daleko jer će ih spržiti prije toga ,taktičke nuklearne bombe za Zapad Ukro nacista a,pripremne su i strateške ljepotice za Zapad -nedaj Bog !

Rass

25.08.2023. 19:33

Ne znam ko vam je davao tri dana,messci Uzimajuci u obzir Avganistan,Japan,Mongoliju ,Siriju svi oni su trajali nekoliko godina dok cilj ne bude ispunjen. Tvrdim da niko sem Kremlja ne zna cilj osim tacke koje se.moraju ispuniti.

Dragan

26.08.2023. 14:28

Ovo je virtuozna sahovska Putinova partija u kojoj on iznuruje kompletan zapad dok oslobadja Afriku od zapadnog izrabljivackog jarma. Da hoce poravnao bi celu Ukrajinu za 48 sati ali Rusija nije cak ni u ratu. Dedolatizacija krece a zapadna hegemonija se polako rusi i kad tresne bice rat na njihovoj teritoriji. Realno to su i zasluzili...da se medjusobno poubijaju i da nastane raj na zemlji. Rusija je preuzela najveci teret odgovornosti a Kina ce zadati zavrsni udarac glogovim kolcem.

Rade

27.08.2023. 10:32

E, ja mogu da tvrdim, da će Ukrajina molitu za primirje I da će položiti oružje , kad - tad, šti prije di bolje.U suprotnom, 3. Svjetski rat je na pomolu!

Miodrag

27.08.2023. 11:42

Da li ukri izlazak na granicu Poljske smatraju pobedom? Nad kim i protiv koga? No, nije daleko pobeda kada šaka ukra u bežaniji stigne na rečenu granicu. Hahahahahahaha

Marko

27.08.2023. 18:31

Taj Jeremak je nešto prespavao. Prvo što treba da uradi da se prošeta do ukrajinskih vojnika na prvoj liniji fronta. Onda neka daje izjavu o stanju na frontu i o ukrajinskim vojnicima koji služe kao topovsko meso.

Ene Sad

28.08.2023. 05:27

To je sve bila carska Rusija! Da nije bilo puča i nelegitimne komunističke vlasti, koja je uništavala Rusiju i Ruse više od 70 godina, to bi i dalje bila Rusija! Zašto da Rusi ne obnove svoju državu kada im je to nasilno oduzeto! Sve se mora resetovati i vratiti na doba pre komunizma!!!!