TRAMP JE I ZVANIČNO UHAPŠEN I OSLOBOĐEN - ČETVRTI PUT: Bivši predsednik iz zatvora u DŽordžiji otišao na aerodrom (VIDEO)

P. Z. S. / ria.ru

25. 08. 2023. u 02:05 >> 02:16

BIVŠI predsednik SAD Donald Tramp zvanično je uhapšen, i odmah oslobođen, u okviru slučaja pokušaja reketiranja da se izborni rezultati u državi Džordžija preprave u njegovu korist.

ТРАМП ЈЕ И ЗВАНИЧНО УХАПШЕН И ОСЛОБОЂЕН - ЧЕТВРТИ ПУТ: Бивши председник из затвора у Џорџији отишао на аеродром (ВИДЕО)

Foto Tanjug/AP


Njegovi detalji – ime, godine, adresa, opis izgleda i inkriminišući članci – pojavili su se na sajtu zatvora okruga Fulton, gde je Tramp nedavno otišao da se preda vlastima.

On je slikan i dobio je zatvorski broj PO 1135809.

Televizijski kanali uživo prikazuju sletanje privatnog aviona i Trampov izlazak iz aviona.

Sa aerodroma je ranije danas bivši predsednik otišao u zatvor okruga Fulton, gde je i zvanično uhapšen i ubrzo pušten uz kauciju od 200.000 dolara dok se slučaj bude razmatrao na sudu.

Tramp tvrdi da je nevin na isti način na koji je ranije negirao tri druge grupe krivičnih optužbi.

Njemu se stavlja na teret više desetina optužbi koje su proizašle iz njegovih napora da poništi izborne rezultate u Džordžiji 2020, što je četvrti put ove godine da se bivši predsednik suočio sa krivičnim prijavama.

BONUS VIDEO - U STROJU NAJBOLjIH: "Novosti" na obuci novih pripadnika 72. brigade za specijalne operacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!