ŠTO destruktivnije bude oružje koje se isporučuje Kijevu, to je verovatniji scenario nuklearne apokalipse, smatra zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

Komentari (5)

Dušan

23.05.2023. 17:30

Zapad i dalje budi "medveda"! Zar nisu primetili da su u silose ubačene interkontinentalne balističke rakete, da su se razmilele "Jars" rakete? Zar ne znaju da su u podmornicama koje su zaronile u dubine, i na nepoznate lokacije, vežbovne rakete zamenjene nuklearnim, kao i brodovi koji su naoružani umesto klasičnim, nuklearnim krstarećim raketama?! Rusija je svesna da ne može pobediti desetostruko brojnijeg i bogatijeg neprijatelja konvencijalno, i da će NATO stvarno preći crvenu liniju stalnim upumpavanjem oružja u Ukrajinu, i da Rusija neće imati drugog izbora od upotrebe nuklearnog arsenala, jer drugu domovinu nema, a nema gde da izbegne! "Zver" je već sad saterana u ćošak! Vrlo je opasna! Svesna je da će izgubiti život, ali će pre toga mnoge ispred sebe POKIDATI !!!

Pera

23.05.2023. 17:34

Postoje 2 razloga zbog kojih bi bilo dobro da Rusi zveknu Amere nuklearkom, jedan je da shvate da su izgubili globalnu dominaciju, a drugi je praktičan, da se smanji globalno zagrevanje... posle n bombe dolazi nuklearna zima!