"ZDRAVSTVENO STANJE NAŠEG PREDSEDNIKA JE VEOMA DOBRO" Ankara demantovala vest da je Erdogan imao infarkt

Novosti onlajn

27. 04. 2023. u 07:35

CENTAR za borbu protiv dezinformacija administracije turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana demantovao je navode medija da je lider države doživeo srčani udar.

ЗДРАВСТВЕНО СТАЊЕ НАШЕГ ПРЕДСЕДНИКА ЈЕ ВЕОМА ДОБРО Анкара демантовала вест да је Ердоган имао инфаркт

foto: Tanjug/AP Photo/Burhan Ozbilici, File

- Vesti na društvenim mrežama o tome da je predsednik Erdogan navodno doživeo srčani udar i da je hospitalizovan nisu tačne - saopštio je Centar za borbu protiv dezinformacija na Tviteru.

Istovremeno, potpredsednik Turske Fuat Oktaj saopštio je da je zdravstveno stanje turskog lidera dobro.

- Zdravstveno stanje našeg predsednika je veoma dobro. U stalnom smo kontaktu. Imao je blagu prehladu - rekao je potpredsednik, prenela je državna televizija TRT Haber.

Portparol turske vladajuće Stranke pravde i razvoja Erkan Kandemir takođe je potvrdio da će Erdogan sutra putem video-linka učestvovati u događajima povodom punjenja nuklearnog goriva u nuklearnoj elektrani Akuju.

Pojedini mediji ranije su objavili nepotvrđene informacije da je Erdogan navodno imao infarkt. To je usledilo nakon što je Erdogan juče prekinuo intervju koji se emitovao uživo na lokalnim televizijama jer se nije osećao dobro. On se nakon duže pauze vratio u emisiju i rekao da je dobio stomačni grip zbog gustog rasporeda usled predizborne kampanje. Portparol predsednika kasnije je saopštio da je Erdogan dobro.

BONUS VIDEO:

BUGARI NE ŽELE NATO: Na protestima u Sofiji traži se vojna neutralnost i mir u Ukrajini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024