PREDSEDNICA Evropske komisije Ursula fon der Lajen najavila je danas da će Evropska unija organizovati konferenciju o obezbeđivanju povratka ukrajinske dece koja su tokom rata odvedena u Rusiju.

Karlo Veliki

24.03.2023. 01:56

Tuzno je za istoriju sveta da jedna Nemica drzi pridiku o postovanju prava dece, zaboravljajuci da njeni preci nisu sklanjali decu sa fronta vec su ih vodili direktno u komore za ubijanje i spaljivanje... Istom silinom mrznje odskace i Analene Berbok, nemacka ministarka spoljnih poslova.

walter pravicek

24.03.2023. 06:34

Von der Layen i konferencija o POVRATKU dece iz Rusije u Ukrajinu:Imaju ta deca ŽIVE roditelje?JESU BILI OTIMANI,ili njih dali roditelji ili neko,jer su roditelji bili mrtvi,da jih spasu?Imaju po povratku u razrušenu Ukrajinu kuda da idu?NE!Ako je NE,onda pravac za EU,na trošak ljudi,iz država članica EU.Ej Anglofilka mama 7 dece,uzmi neki bataljun tih momčiča i devojčica,ali pazi TO SO SLAVENI,a ti Ursula jesi Anglofilka,te Slavene mrziš!!

walter pravicek

24.03.2023. 07:04

Maleni glumac nema vremena za konferenciju u Londonu,Briselu ili na tlu Poljske,pa sluge moraju kod njega.Ali njih Slaveni ne interesuju,nego Ukrajina kao ćlanica EU i posle NATO.TO JE SVA ISTINA O TIM AMERIČKIM SLUGAMA,A VON DER LAYEN JESTE ANGLOFILKA.OD STUDENTSKIH DANA DO DANAS!!

Slaven

24.03.2023. 07:19

Deca ce se vratiti kada.bude.bezbedno. Sada samo.mogu.da posluze.za najmracnije eksperimente .Cemu tolika histerija.Poubijaste toliko.dece u svetu a i otimali decu iz razvaljenih zemalja.