PREVARA JOJ DONELA PRAVO BOGATSTVO: Krala odeću poznatih brendova, pa je vraćala u radnje i uzimala keš

Novosti online

15. 03. 2023. u 12:40

KRIMINALKA koja je zaradila gotovo 600.000 evra tako što je prevarila prodavnice da joj predaju povraćaj sredstava za stvari koje nikada nije kupila, osuđena je za "unosnu" prevaru.

ПРЕВАРА ЈОЈ ДОНЕЛА ПРАВО БОГАТСТВО: Крала одећу познатих брендова, па је враћала у радње и узимала кеш

Foto: Novosti arhiva

Narinder Kaur - takođe poznata kao Nina Tijara - krala je "u industrijskim razmerama" tako što je putovala širom zemlje da bi prevarila prodavnice.

Ova 53-godišnjakinja je "napravila karijeru" od krađe odeće iz radnji poznatih modnih brendova, koju je posle vraćala u prodavnice i tražila novac.

Serijska kradljivica je prevarila niz radnji više od 1.000 puta tokom svoje četvorogodišnje "karijere", saopštila je Krunska služba tužilaštva (CPS).

- Bio je to veoma unosan posao sa punim radnim vremenom koji joj je očigledno doneo gotovo 600.000 evra - saopšteno je.

Nina je takođe legalno promenila ime i otvorila nove bankovne račune i kreditne kartice pod različitim identitetima kako bi izbegla otkrivanje.

Policija je prilikom hapšenja u njenoj kući pronašla oko 150.000 evra kao i veliku količinu odeće.

Ona se sada suočava sa značajnom kaznom za svoje zločine i "tužilaštvo će nastojati da nadoknadi onoliko njenih nezakonito stečenih prihoda koliko zakon dozvoljava".

(Blic)

BONUS VIDEO: GRAD SVETLOSTI ZATRPAN SMEĆEM: U Parizu se naveliko vide posledice štarajkova

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

GOVORILI SU MI DA SE NE UDAJEM ZA SRBINA Turkinja Dilara našla je sreću sa Aleksandrom - jedan naš običaj još joj je čudan