UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski je u Briselu u Evropskom parlamentu rekao da je Rusija "najveća antievropska sila na svetu".

alibaba

09.02.2023. 14:27

Zelenko uziva svojih 5 minuta slave .Vodaju ga kao sto su to ucinili Jelcinu i kada im vise nebude trebao bice sretan ako uspije pobjeci i trositi miliune koje su pokrali.

buki

09.02.2023. 14:43

Slušajući laži Zelenskog, stiče se utisak da Rusija poseduje samo staro sovjetsko oružje i kako kaže ''oružje diktatorskih režima Irana i drugih''. Pošto po njemu Rusija od oružja ništa novo nije napravila, ne vidim onda razlog za toliku brigu, prosjačenje po Zapadu i slične radnje, kada mogu lako da eliminišu Ruse za početak iz Ukrajine, a onda i sa planete Zemlje, što nacisti svih boja odavno priželjkuju.

Walter Pravicek

09.02.2023. 15:28

Vojni avion Zelenskog prevezao iz Poljske u Englesku,kao prosjak odeven,sa visokim vojničkim cipelama.Te tamo malo kukao,plakao,da bi se njemu i Ukrajini smilovali,te dali AVIONE.A PORED JOŠ PILOTE,JER ENGLEZI NISU ZADOVOLJNI SA POZNAVANJEM STVARI UKRAJINSKIH PILOTA U AVIONU,TE SE INSTRUKTORI PLAŠE,DA ČE BI SKORO SVI UKRAJINSKI PILOTI SA TAKVIM MINIMALNIM ZNANJEM SEBE USMRTITI.KAO AMATERI.E TU SE KRIJE NEMOČ UKRAJINSKIH VOIJNIH SNAGA,KOJI NEMAJU INSTRUKTORA,A VEČ OD 2014 NJIMA KOMANDUJU AMERI.POSLE LONDONA ISTI SCENARIJ U PARIZU,A POSLE IDE KUDA?MOŽDA U IZRAEL,JER JE NJEGOVA BAKA BILA JEVREJKA.