ZAMENIK načelnika ukrajinskog Generalštaba general Aleksej Hromov rekao je danas da su primećeni radovi na beloruskom aerodromu Luninec, koji se nalazi 50 kilometara od ukrajinske granice.

Komentari (10)

Čika Velja

30.09.2022. 12:16

Da li to znači da Ukrajina ovih 10 godina unazad nije smela da se ukopava i gomila oružje? Ili možda nije smela ni da obezbedi područja za NATO baze? Dok je tako išlo,bilo je u redu,a sad kad su komisije pokazale rogove,e sad ne valja???

buki

30.09.2022. 12:36

Fascinantna je logika Nato lobista kako je organizovanje odbrane protiv tih neonacista i zlikovaca zabranjeno. Svaki pokušaj odbrane oni javno tretiraju kao zločin, a to potvrđuje i sud u Hagu jer je sve Srbe koji su pokušali da zaštite svoj narod od zlikovaca osudio na dugogodišnje robije. Pri tome za ubijenu srpsku decu, koja su mučena i ubijana u svojim kućama, nije osuđen niko. Naravno da pošten svet zna koliki su zlikovci Nato trupe, ali da su toliko bahati i javno osuđuju svaki pokušaj odbrane od Nato-zla, e to se već graniči sa ozbiljnim psihičkim poremećajima. Svako ko veruje Nato monstrumima, pod hitno bi trebalo da poseti psihijatra i učini nešto dobro za svoje zdravlje.

Ljubica

30.09.2022. 13:20

A kad se vaše trupe obučavaju od strane NATO zemalja na skoro svakom koraku, to je onada legitimno i okay.?! Imaju i drugi pravo da se brane od vas i vaših plaćenika, nećete vi svima komandovati i odredjivati šta će da rade na svojoj teritoriji. Previše ste se vi oteli kontroli i umislili da ste zaista neki važan faktor. Ovi vaši tzv prijatelji će vas sažvakati i potom ispljuniti, kao što su i do sada radili sa onima koje su u svoje svrhe koristili.

Srb

30.09.2022. 18:32

Idi begaj? Ne mogu da verujem! Popravljaju barake i svoj aerodrom? I to bez pitanja! Kako se samo usuđuju? Ma rusi su zlo. Čak i kad su belo-rusi. A i kad su srbi. Naročito tada.

Milutin

30.09.2022. 23:22

Ovo ke lepa vest i treba ga častiti za muštuluk.svi koji misle da prežive ono što dolazi treba na breme da ae obezbede raketama iskander i pvo sistemima.posle ukraine ide se dalje.kocka je bačena.

Reaktor

01.10.2022. 09:02

Dolazi bar 300k svežih Ruskih vojnika. To je više nego duplo više od onog što sad imaju na frontu. Bar trećina od toga otvara novi front na Harkov ili Kijev kako bi razvukli Ukrajince na više pravaca. Trećina ide u rezervu da se ne ponovi Harkovski proboj što će osloboditi profesionalne udarne snage za ofanzivu. Ostalo je popuna, logistika i možda napad na Nikolajev i Odesu. Treba im i grad Zaporožje. Ja ne verujem da će RF dovesti samo 300k rezervista. Treba im 600-900k da dovrše ovaj rat.