STAVILI IM ĆERKU (1) U ODVOJEN LET: Zbog birokrata u avio-kompaniji, odmor para iz Australije pretvorio se u pakao!

Novosti online

22. 07. 2022. u 19:12

AVIO-kompanija „Kvantas“ uništila je odmor mladog australijskog bračnog para kada je njihovu jednogodišnju ćerku htela da odvoji od njih i stavi je na drugi let, a posle toga odbijala da prihvati odgovornost za grešku, piše „Independent“.

СТАВИЛИ ИМ ЋЕРКУ (1) У ОДВОЈЕН ЛЕТ: Због бирократa у авио-компанији, одмор пара из Аустралије претворио се у пакао!

Foto: Printskrin Jutjub

Stefani i Endrju Brejem putovali su Evropom kada ih je „Kvantas“ obavestio da je promenjen termin njihovom povratnom letu. Međutim, kada su proverili novi termin, videli su da njihova ćerkica smeštena na odvojeni let. Brejemovi su onda morali da provedu 20 časova čekajući da im neko iz „Kvantasa“ odgovori na poziv, a kada se to konačno dogodilo iz kompanije su odbili da preuzmu odgovornost za grešku.

- Rekli su nam da nije bilo nikakve greške jer su joj rezervisali kartu. Od početka su odbijali bilo kakvu odgovornost. To vam je 'Kvantas' - rekla je Stefani Brejem za australijski jutarnji program Tudej. -Tokom 24 sata, proveli smo 20 sati, 47 minuta i 13 sekundi telefonirajući. Obavili 55 odvojenih poziva kada su konačno pristali da nas sve troje zajedno stave na novi povratni let.

Da čitava situacija bude još gora, novi let koji su im zakazali bio je 12 dana kasnije od prvobitno planiranog datuma za povratak. Brejemovi su u tom trenutku bili u Rimu, pa su morali da se snađu za smeštaj i plate skupocene „poslednji minut“ aranžmane u italijanskoj prestonici.

Užasno smo besni. Trebalo je već da budemo kod kuće. Mislim da nećemo biti mirni sve dok avion ne bude poleteo - naveo je Endrju.

Tek nakon šest dodatnih noći u Rimu, neko iz „Kvantasa“ ih je ponovo kontaktirao.

- Ponudili su nam kompenzaciju od 200 australijskih dolara za smeštaj po dodatnoj noći, ali to pokriva tek deo troškova koje imamo - ističe Endrju.

U kasnijem saopštenju Dejli mejlu Australija, „Kvantas“ se „duboko izvinio“ porodici Brejem, objašnjavajući da je zbog administrativne greške njihovo dete stavljeno na odvojeni let.

BONUS VIDEO - SVINjA KAO KUĆNI LjUBIMAC: Posebno prijateljstvo Argentinke Brende i domaće životinje

(rts)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave