KIJEVSKI ambasador u Berlinu uvredio je grupu nemačkih intelektualaca, koji su napisali otvoreno pismo u kojem se zalažu za prestanak isporuke oružja Ukrajini. Potpisnici su pozvali Zapad da natera režim Vladimira Zelenskog da pregovara o miru, prenosi RT.

Velja

30.06.2022. 22:08

Pa naravno, kad mu se dozvolilo da nekažnjen vređa kancelara, predsednika države i predsednika Bundestaga, šta ste očekivali kad je reč o šaci intelektualaca? Ej ljudi, pa to je isti koji je juče hvalio Banderu na televiziji. Ovoga ako ne proteraju sami nemci vilama, neće niko, pogotovo beskičmenjaci iz nemačke vlade.

Ljubica

01.07.2022. 07:36

Vi da volite svoj narod i sami bi ste težili pregovaračkom stolu, a ne biste ih nemilosrdno žrtvovali. Došlo je vreme da se uličarski zargon koristi u tzv diplomatiji. Diplomate su nekada mogli da budu samo obrazovani, kulturni i oni koji su se sa poštovanjem obraćali u javnosti, sad svaka od vremena UCK se krenulo sa tim da se sad na takva mesta stavljaju oni, koji su pre bili pred prismotrom zbog terorizma i kriminala. Zato nije ni čudo, da nam je svet pred provalijom.