UKRAJINSKA POSLANICA TVRDI: Zelenski se našao na udaru vatre u Lisičansku (FOTO)

Novosti onlajn

20. 06. 2022. u 19:59

PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski našao se na udaru vatre tokom tajne posete Lisičansku, u Donbasu, napisala je na fejsbuku poslanica partije „Sluga naroda“ Marijana Bezuhla.

УКРАЈИНСКА ПОСЛАНИЦА ТВРДИ: Зеленски се нашао на удару ватре у Лисичанску (ФОТО)

Foto: Profimedia

- Nije bilo davno. Moja je fotografija. On se našao na udaru vatre, dok je tajno (doputovao) kako bi podržao i video sve svojim očima“ - napisala je ona, preneo je Sputnjik. 

Foto: Printskrin/Facebook/Mariana Bezuhla

"Oni u svom životu nisu držali pušku"

Politički analitičar sa Krima Ruslan Balbek  je pre nekoliko dana prokomentarisao za RIA Novosti izjavu portparola predsednika Vladimira Zelenskog, koja je rekla da namerava da vrati poluostrvo o okvir Ukrajine vojnim putem.

Predstavnica Zelenskog za Krim Tamila Taševa rekla je ranije da su se pristupi Kijeva povratku poluostrva posle 24. februara promenili, i da će to biti postignuto vojnim sredstvima.

Ona je navela i da će poseban status Sevastopolja biti ukinut.

Balbek kaže da im se zbog "pošiljaka zapadnog oružja zavrtelo u glavi". On je naglasio da blizina Donjecka liniji fronta omogućava ukrajinskoj artiljeriji da granatira grad, a to "podiže ukrajinsku vojsku u očima rukovodilaca i ohrabruje ih da daju takve populističke izjave".

- Naravno, priznajem da se razvijaju planovi za vojnu operaciju protiv Krima, ali ovde su, kako kažu, "ruke kratke". A svi smo navikli da glasne militarističke izjave u Ukrajini daju ljudi koji u svom životu nisu držali pušku - rekao je Balbek.

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE KAKO SE LANSIRA "ISKANDER": Snimci ruskog Ministarstva odbrane

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave