NEMAČKA i Francuska izdaju Ukrajinu svojom uzdržanom politikom prema Rusiji i nespremnošću da naoružaju Oružane snage Ukrajine, piše Džejms Snel, kolumnista britanskog magazina "Spektator", prenose RIA Novosti.

Marko

15.06.2022. 17:18

Nemačka i Francuska su mogle da spreče rat pritiskom na Kijev da sprovede Minski sporazum. Niko ne može da spasi Ukrajinu naoružanjem jer će ono uvek biti manje i lošije od ruskog, a biće i više mrtvih vojnika i civila i razorenih gradova. Taj Britanac je veoma ograničen u razmišljanju.

Mama

15.06.2022. 18:22

I Francuzi i Nemci su iskusili ratovanje protiv Rusije i ako su iole vispreni nece uleteti u taj sukob jos jednom.Amerikanci i Englezi mogu da huskaju i dalje ali sami ne ulecu u taj "kazan".Ali poslusnici koji ulecu u prljavu igru platice debelo i nece se oporaviti

Luka

15.06.2022. 19:36

Engleski gadovi zajedno sa Amerima,samo bi ratovali i huškali na rat.Bože daj ,da se prosvetli pamet i Makronu i Šolcu i da odmah obustave slanje oružja američkom pinokiu u Ukrajinu.

maxx

15.06.2022. 19:57

Englezi ne treba da se prave 'Englezi'. Misle da ce umoriti Rusiju, oslabiti njenu armiju, ali ih ne zanima koliko Ukrajinaca ce izgubiti zivote. Oni su niciji prijatelji.