FRANCUSKI volonter koji je bio sa ukrajinskim vojnicima govorio je kako je uhvatio zapadne novinare kako snimaju lažne fotografije i okrivljuju Ruse za štetu koju su granatiranjem napravili ukrajinski vojnici.

Kalesu

28.05.2022. 10:12

Strani novinari... lažne fotografije... namešteni izveštaji... Da li je to samo meni poznato, ili je to već negde viđeno devedesetih godina prošlog veka!? Ubeđen sam da već znate odgovor!

Deo armade

28.05.2022. 11:10

Novinari sa zapada su postali deo NATO masinerije! Jos dok je kod nas besneo rat 90-ih oni su bili izvidnica za NATO bombardere, sve pod plaštom "PRESS"...

Leonna

28.05.2022. 11:32

Moto tih moćnika sa zapada već decenijama je stara i dobro oprobana metoda i rade po principu "dr'že lopova" a pri tom iz njihovih džepova ispada sve pokradeno. Sve što rade i pričaju vređa ljudsku inteligenciju, ali na žalost još uvek postoje ljudi koji su slepi kod očiju i gluvi na oba uha.

Mama

28.05.2022. 13:04

@Leonna - Niti su slepi niti si gluvi ali strah da im neko ne poremeti njihov komoditet je jaci od istine. Ali doslo je vreme da iz svojih dzepova placaju rat u Ukrajini ,zbfinjavanje izbegli a i skolovanje i le enje istih a rafovi jos prazniji i sve skuplje, nestaje para i posla.Samo nek cute ali ipak standard im ide nizbrdo.Otreznjenje je bolno.