NAPISALA KNJGU "KAKO UBITI MUŽA", PA OSUĐENA ZA UBISTVO SUPRUGA: Spisateljica tvrdi da nije kriva, evo kako se branila

Novosti online

26. 05. 2022. u 23:55

SPISATELJICA ljubavnih romana koja je napisala roman pod nazivom "Kako ubiti muža" proglašena je krivom za ubistvo muža koje se desilo pre četiri godine.

НАПИСАЛА КЊГУ КАКО УБИТИ МУЖА, ПА ОСУЂЕНА ЗА УБИСТВО СУПРУГА: Списатељица тврди да није крива, ево како се бранила

Printskrin Jutjub

Nensi Krempton Brofi (71) osuđena je za ubistvo drugog stepena nakon što je američka porota u Portlandu tokom dvodnevnog suđenja razmatrala smrt kuvara Danijela Brofija, javljaju strani mediji.

Ovaj 63-godišnjak je ubijen 2. juna 2018. dok se pripremao za posao u Oregonskom kulinarskom institutu u jugozapadnom Portlandu. Nensi Krempton Brofi nije pokazala nikakvu vidljivu reakciju kad je čula presudu u prepunoj sudnici.

Liza Maksfild, jedna od njenih advokatica, rekla je da tim odbrane planira da uloži žalbu.

To dolazi nakon što su tužioci rekli porotnicima da je Nensi Krempton Brofi bila motivisana novčanim problemima i polisom životnog osiguranja.

Ona je tokom suđenja rekla da nije imala razloga da ubije svog muža i da su njihovi finansijski problemi uglavnom rešeni, ali otkriveno je da je posedovala istu marku i model pištolja koji je korišćen za ubistvo njenog muža, iako policija nikada nije pronašla oružje.

Nensi Krempton Brofi je takođe viđena na snimcima nadzornih kamera kako se vozi do i od kulinarskog instituta, pokazali su sudski dokazni predmeti i sudsko svedočenje.

Ona je tokom suđenja svedočila da je njeno prisustvo u blizini kulinarske škole na dan smrti njenog muža bila puka slučajnost i da je parkirala auto u tom području da bi pisala.

Ostala je u pritvoru od hapšenja u septembru 2018. godine, a presuda će joj biti izrečena 13. juna.

BONUS VIDEO - VAŠINGTONSKE TAJNE: Ko je u Beloj kući bio gej, a koga su volele žene?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KO JE TELOHRANITELJ MAKSIM? Senka Zelenskog - od optužbi zbog veze s moćnim oligarhom, do šefa Službe bezbednosti