KONGRESMEN IZ SAD: Zelenski je bitanga, a vlada Ukrajine je neverovatno korumpirana i zla

Tanjug

10. 03. 2022. u 21:29

KONGRESMEN iz redova republikanaca Medison Kotorn iz Severne Karoline nazvao je ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog "bitangom", a ukrajinsku vladu "neverovatno zlom", što je u potpunoj suprotnosti sa američkom dvostranačkom političkom podrškom Ukrajini u sukobu sa Rusijom.

КОНГРЕСМЕН ИЗ САД: Зеленски је битанга, а влада Украјине је невероватно корумпирана и зла

Foto: EPA/printskrin/ilustracija

- Zapamtite da je Zelenski bitanga. Zapamtite da je ukrajinska vlada neverovatno korumpirana i zla", kazao je Kotorn pristalicama na nedavnom skupu u Severnoj Karolini, prema video snimku koji je objavila TV stanica WRAL, preneo je Vašington post.

Kotorn (26) služi svoj prvi mandat u Predstavničkom domu i glasna je pristalica bivšeg predsednika Donalda Trampa, ističe vašingtonski list, podsećajući da je Tramp nedavno rekao da je način na koji Putin vodi invaziju "genijalan" i "mudar".

BONUS VIDEO: ZELENSKI OBJAVIO SNIMAK: Tvrdi da je gađano porodilište u Mariupolju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (8)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)