TAKER KARLSON "STRESAO" AMERIČKU JAVNOST: Šta su to radili u tajnim ukrajinskim biolaboratorijama?

Novosti online

10. 03. 2022. u 17:11

AMERIČKI voditelj Taker Karlson oštro je kritikovao postojanje biolaboratorija u Ukrajini o kojima je govorila i Viktorija Nuland.

ТАКЕР КАРЛСОН СТРЕСАО АМЕРИЧКУ ЈАВНОСТ: Шта су то радили у тајним украјинским биолабораторијама?

Foto: Foks njuz printskrin

- Da ste nam pre samo četiri dana rekli da Bajdenova administracija finansira tajne biolaboratorije u Ukrajini, ne bismo vam verovali - počeo je Taker.

On je podsetio da su brojni "fakt čekeri" demantovali tvrdnje da je Amerika finansirala biološke aktivnosti u Ukrajini i objasnio da nije želeo takvu priču da analizira u svojoj emisiji.

Međutim, zamenica američkog državnog sekretara Viktorija Nuland rekla je da u Ukrajini postoje biološki istraživački objekti i da Kijev i Vašington rade na sprečavanju da materijali koji su tamo akumulirani dospeju u ruke ruskih snaga, podsetio je Taker u svojoj emisiji na Foks njuzu.

- Viktorija Nuland nas je sad obavestila da su "ruske dezinformacije" o kojima su nam danima govorili da su "laži, teorije zavere, gluposti" u stvari potpuna istina. Vau, ne čujete svakog dana to u Vašingtonu. Šta su to radili u tajnim ukrajinskim biolaboratorijama? - pitao je Taker i podsetio na to koliko je Ukrajina siromašna država.

Voditelj ne veruje da se u Ukrajini proizvodi lek za leukemiju, već pretpostavlja da se radi o bio oružju, a pogotovo imajući u vidu da Nulandova nije direktno odgovorila na pitanje o bio oružju.

Iako Pentagon demantuje saopštenja Rusije o tome da su Sjedinjene Američke Države koristile biolaboratorije u Ukrajini za izradu biološkog oružja, Taker je izneo svoje mišljenje da Pentagon laže.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba