AMERIČKI voditelj Taker Karlson oštro je kritikovao postojanje biolaboratorija u Ukrajini o kojima je govorila i Viktorija Nuland.

Goran RS

10.03.2022. 19:20

Kakva sramota. Tako napasti svjetske dobrotvore koji brinu o bezbjednosti cijelog svijeta. Koji su nas oslobodili takvih grozota kao što su Gadafi i Sadam, koji su imali hemijsko oružje. Pa i Bler je to potvrdio. Koliko su se samo žrtvovali i radi naše sigurnosti koliko su samo ratova započeli, od Vijetnama do današnjih dana. Pa oni su nas upozorili da Kina radi sa slijepim miševima, a sad se to prišiva našim dobrotvorima. I ne znam zašto svi u ovome što pišem vide ironiju i sarkazam.

Moskva

10.03.2022. 23:28

Страшно шта злотвори раде. Највећи проблем је што људи и даље мисле да методе биолошко-хемиског ратовања ће бит на нивоу Првог светског рата, да се запраше противничке трупе и онда да оне цркавају. Сада ће да се ради на много перфиднијем нивоу. Због чега су већ преко 10 година спровођене операције скупљања генетског и биолошког материјала Руса широм света? Сваки народ, свака ентитетска група има специфичне генетске карактеристике. Када их издвојите и успете да их на прави начин обрадите постоји могућност да разним манипулативним начинима делујете на те генетске специфичности. Постоје експерименти још од пре тридесет и више година када су уз помоћ одређених вируса успевали да мишеве ослободе страха од мачака, чак их подстицали да нападају мачке, да буду агресивни према њима иако би их то водило у сигурну смрт. Шта ако су уз помоћ специфичних генетских и геномских карактеристика успели да један исти народ поставе на начин да буде аутодеструктиван, да почиње да мрзи сам себе. Због чега су спровели ову невероватну биолошку операцију прикупљања биолошких материјала на глобалном нивоу уз наводно тестирање против короне. Шта год и где год да кренеш неопходно је било да урадиш неки тест. Да ли имаш неки симптом или као здрав кренеш негде мораш да урадиш тест. Све то иде на неку обраду а тај материјал се негде обрађен користи. Још да би узели узорак мора онако крвнички да се скида днк материјал, а сам вирус да се тражи може и са марамице да се изолује.