MOLIO DA GA UHAPSE I ODVEDU U ZATVOR: Usvojitelji monstrumi dečaka pet godina držali zaključanog u kutiji, pobegao u policiju (VIDEO)

Novosti online

12. 02. 2022. u 00:30

NA Floridi je uhapšen par nakon što je prisilio svog usvojenog sina da pet godina živi u kutiji, sa samo jednom kantom u koju je mogao da obavlja nuždu.

МОЛИО ДА ГА УХАПСЕ И ОДВЕДУ У ЗАТВОР: Усвојитељи монструми дечака пет година држали закључаног у кутији, побегао у полицију (ВИДЕО)

Foto: Prinskrin

Trejsi i Timoti Feriter su navodno zlostavljali 13-godišnjaka i držali ga zaključanog u kutiji koja se nalazila u njihovoj garaži otkako su ga usvojili 2017. godine, saopštila je policija. Dečak je rekao policiji da je čak bio udaran o zid, pretučen kaišem i vijačom za preskakanje, prenosi stanica VPEC.

Par je instalirao špijunsku kameru u kutiju i ugradio prekidač za svetlo van nje, navodi policija.

Držali su ga u zatočeništvu samo sa dušekom i kantom, puštali su ga da ide u školu, a nakon što bi došao kući ponovo bi bio zaključan, prenosi VPTV. Feriterovi su uhapšeni kada je policija naišla na kutiju tokom posete njihovoj kući nakon prijave da je dečak nestao koju je Trejsi podnela 28. januara.

Policajci su saznali za dečakove uslove života nakon što su intervjuisali 13-godišnjaka koji je pobegao dok je bio u školi, prenosi Foks 13.

Istražiteljima je rekao da je bio zaključan po 18 sati dnevno i da je pobegao od kuće. Prijavljeno je da je očajni tinejdžer molio policiju da ga uhapsi i rekao da će radije biti u zatvoru nego kod kuće.

Policija je saopštila da je par optužen za teško zlostavljanje dece i da se nalaze u zatvoru okruga Palm Bič.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni