SILOVAO I UBIO BIVŠU ŽENU, A TAŠTA GA BRANI: Pozadina jezivog zločina u Rusiji, muškarac priznao delo, majka žrtve ne veruje

Novosti online

29. 01. 2022. u 20:37

MUŠKARAC (36) iz Rusije, koji se sumnjiči da je svoju suprugu, sa kojom se razišao, kidnapovao, silovao i ubio, danas je priznao krivicu, ali njegova tašta sumnja da je on počinio taj zločin.

СИЛОВАО И УБИО БИВШУ ЖЕНУ, А ТАШТА ГА БРАНИ: Позадина језивог злочина у Русији, мушкарац признао дело, мајка жртве не верује

Foto: Depositphotos

Muškarac se tereti da je u četvrtak oteo svoju suprugu u Vokolamsku, te da ju je vezao, odveo na jednu lokaciju gde ju je silovao, a potom i ubio.

Nestanak nesrećne žene prijavila je sestra, jer je bila zabrinuta što se ova ne vraća kući. Muž je navodno za to vreme pozvao i jednog prijatelja svoje supruge i tražio da mu isplati oko dva miliona rubalja da je pusti.

Policija je nakon višesatne potrage i uzimanja iskaza od brojnih svedoka pronašla ženu, ali za nju više nije bilo spasa. Žrtva je bila zadavljena, a svi dokazi ukazuju da je pre ubistva bila i silovana.

Nedugo potom uhapšen je suprug ubijene, sa kojim se ranije razišla i podneli su papire za razvod. Njemu je odmah određen i pritvor.

Iz Tužilaštva su saopštili da je on na saslušanju priznao zločin, međutim, majka ubijene veruje da njen zet nije mogao da ubije njenu ćerku.

- Oni se jesu razišli, ali su ostali u dobri odnosima. Oni nikad nisu imali neke velike svađe. Čak i kad su se razišli on je imao super odnos sa decom i dalje su provodili vreme zajedno - priča majka ubijene.

S druge strane, izvor iz istrage kaže da je prvi nalazi pokazuju da je muž zaista počinio ovaj zločin i to u svojoj garaži, zbog ranijih razmirica sa suprugom.

BONUS VIDEO - VIŠE SINOVA NEMAM, SVU PETORICU SAM SAHRANILA: Nesrećna sudbina Živke Marković iz Varvarina

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri